- Konu Sahibi minikeller04
-
aralarının düzelip düzelmemesi zerre kadar umurumda değil. canımı sıkan şey, eltim kayınvalideme diyor ki çocuk ölseydi suçlusu bizmi olacaktık. sen nasıl o kelimeyi kullanırsın o benim canımın parçası nasıl dersin ölseydin suçlusu benmiyim.buna kızıyorum günlerdir aklımdan çıkaramıyorum.
öncelikle herkese merhaba.konum uzun olabilir şimdiden okuyan herkese teşekkürler.
ben çalışan bir anneyim biri 4 biri 1,5 yaşında iki oğlum var.büyük oğlum ana okuluna gidiyor küçüğünede kayınvaliden bakıyor.geçen hasta çarşamba günü iş çıkışında kayın biraderim aradı ve direk hastaneye gelin oğlanı hastaneye götürdük ateşi yüksek dedi.şaşırdım daha önce de ateşi yükselmişti bir kez olsun hastaneye götürmediler.kendi kendime kesin önemli birşeyler var dedim.evi bir kaç kez aramada ancak öğrenebildim gerçeği küçük oğlumun boğazında şeker kaldığını morarıp bayıldığını ve hemen hastaneye götürdüklerini. bu arada hastanedeki kayın biraderimle konuşuyorum çocuğun birşeyi olmadığı ve resmi işlemler için bizi beklediklerini söylüyorlar telefonda benimde içim biraz olsun rahat tabi.hastaneye gidiyoruz çocuğumu kucağıma aldım gayet iyi sadece çok korkmuş robot gibi.birde yanıma bir doktor geldi sizi başka bir ildeki hastaneye sevk ediyoruz ambulans hazır diye.(biz küçük bir doğu ilinde yaiıyoruz bu yüzden başka bir ile sevkler çok fazla).ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum ben ne oldu neden sevk ediyorsunuz.meğersem eltimin 23 yaşındaki kızı çocuğumun boğazına bir şey kaçtığını sanıp (misafir çocuklardan biri benim çocuğumun yanağını ısırmış ve benim oğlum ağlamış, morarmış bunlarda boğazında birşey kaldığını zannetmiş) parmak çıkartmaya çalışıyor tabiki öyle bir tahriş ediyor ki yavrumun boğazını kan revan içinde kalıyor be boğaz kısmında ödeme neden oluyor ve nefes almakta zorluk çekiyor.bu yüzden de bizi başka bir ile gönderiyorlar.2 saatlik yolu ambulansla gittik çok şükür yavrumda hiçbirşey yok.tabiki psikolojisi bozuldu çocuğumun kimseye yaklaşmıyor artık, insanları öcü gibi görmeye başladı.tabi birde sonrası var.
eve geldik gece geç saatte. kayın validen alt katında eltimle birlikte yaşıyor.kayınvaliden onlara çatıyor siz böyle yaptınız niye bir geçmiş olsuna bile gitmediniz diye. ben ve eşim ikimizde kimseyi suçlamadık bizim çocuğumuza bir şey olmasın sağlığı yerinde olsun başka hiçbirşey istemiyoruz dedik.ama eltim, kayın validem ve eltimin kızı öyle demediler herkez kendi derdine düştü. yok bir şey olsaydı biz neyapardık, yok niye kayın validen öyle demiş, yok o niye böyle yapmış. şimdi herkes birbiriyle küs kayınvalidem bana taşındı. ve benim bu durumdan canım çok sıkılıyor.kendi çocuğuma mı üzüleyim onların kavgasına mı ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.
not: şu anda iş yerindeyim fırsat buldukça yazacağım,yorumlarınız için teşekkürler.
inanın ki hiç abartmıyorum hastanedeki bütün doktorlar çocuk yabancı cisimden değil ama onu bu hale getirenler sayesinde az kalsın rabbim korusun ölüyormuş dediler.doktorlar ışık kaynağıyla bakarken gördüm yavrumun boğazı parça parça olmuş çıkartmaya çalışmamış parçalamış resmen...
Büyük konuşmak hiç istemiyorum ama yeminle parçalayasım geldi.aralarının düzelip düzelmemesi zerre kadar umurumda değil. canımı sıkan şey, eltim kayınvalideme diyor ki çocuk ölseydi suçlusu bizmi olacaktık. sen nasıl o kelimeyi kullanırsın o benim canımın parçası nasıl dersin ölseydin suçlusu benmiyim.buna kızıyorum günlerdir aklımdan çıkaramıyorum.
özür dilemek şöyle dursun ertesi gün demedilerki çocuğun nasıl oldu.diyorum ya herkes kendi derdinde kimse o ufacık yavruyu düşünmüyorçok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kıyamam nasıl canı yanmıştır oğlunun:26: eltin ve kızı yaptığından eksiklenip mahçup olup özür dileyip geçmiş olsun diyeceklerine birde üste çıkmışlar pişkinliğin bu kadarı ne demek ölseydi Allah korusun ne kolay söylüyorlar... kayınvaliden kızmakta haklı kızgınlığı geçtiğinde evine geri döner ama herkes hatasını anlasın 23 yaşında kocaman kız cahilmi bunlar anlamıyorum ki:26: çalışmak zorunda olan anneleri anlıyorum ama imkanları yerindeyse kendi çocuğuna bakmak en iyisi diye düşünüyorum... bende çalışıyordum sonra işi bıraktım çocuklarımı kendim büyütmek istedim eşimde hiç karışmadı kararıma saygı gösterdi... keşke her anne çocuğunu kendi yetiştirebilme imkanı olsa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?