Davranış Bozuklukları çocuğumun ürkekliğini yenemiyoruz.

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

sevgiturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
9
1
36
İstanbul
Selam arkadaşlar
4,5 yaşındaki oğlumun korkak ve çekingen halleri artık beni o kadar üzüyor ki ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. Aşırı çekingen, amcasından bile korkuyor, endişesinden, babasının arkadaşlarından, yaşlı insanlardan kısacası 3-5 kişi dışında herkesten korkuyor. Dışarı çıkmadan başlıyor huzursuzlanmaya. İnsanların ona bakmasını istemiyor. Biri onunla iletişime geçince kaçıyor, saklanıyor, eve gidelim diyor ve ağlıyor. O kadar tedirgin ki insanlardan, ne parkın tadını çıkarabiliyor ne de oyunun. Biri ona bakınca hemen içine kapanıyor ağlamaya başlıyor. Böyle benzer o kadar çok şey yaşıyoruz ki tek umudum bu sene başlayacağı anaokuluna kaldı.
Sizden ricam ne olur böyle bir durum yaşadıysanız benimle paylaşın. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var Allah rızası için bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…