• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuğumun üzerine kaynar süt döküldü

kaman4006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar bebeğim 11 aylık erkek çocuğu 2 lt kaynar süt dokuldü boynundan alt taraf yandı 3.dereceye yakın Ankara Bilkent Hastanesi'nde 32 gün yoğun bakımda yattık greft(deri nakli) oldu şuan durumu iyi şükürler olsun ki yaralar geçti izler ve skar doku (keleoid) oluşmaya başladı kullandığım ilačlar contractubex kenekort sarı kantoron hakiki sızma zeytinyağ yumurta yağı Bepanthol derma skar jel nemli tutmak için herşeyi uyguluyorum şuan için o skar dokular sertleşmeye başlıyor oda hareket kısıtlıyor başına gelen bu durumu atlatan arkadaşlar yardımcı olabilirimi

Kuzenimin bebeğine kaynayan kettle döküldü, bikac sene oldu, boyundan altı çok kötüydü, deri nakli oldu, kalbi zarar görmüş küçük bı operasyon geçirdi, şükür hiç bi problemi kalmadı, çok belli bile değil, uzun süredir konuşmuyorum görmedim ama hiç hasar kalmadi, çok geçmiş olsun rabbim şifa versin, sizinde düzelecek inşallah

Öncelikle geçmiş olsun
Sertleşmeler derinin birleşmesinden kaynaklı olduğu için ilk zamanlar zor olur ama zamanla alışır bu duruma Geriliyomuş hissi olur ama ilerleyen zamanlarda düzelir

Çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun
Bir fikrim yok bir an önce şifa bulması dileğiyle

Her doktor farklı krem veriyor baskı elbise tavsiye eden var etmeyen var doku altı enjeksiyon yapan var onu aynı şekilde tavsiye eden var etmeyen var ne yapacağımı şaşırdım

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.benim bildiğim tek şey yaniga iyi deri sinin çabuk iyileşmesi için.mum u zeytin yağının içine kat mumun o yağın içinde erimesi için herhangi Bir işlem yapılır.eridikten sonra onu gozelce karıştır sonra sogut .onu her seferinde yanan yerlere sür.insallah iyi gelir

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.benim bildiğim tek şey yaniga iyi deri sinin çabuk iyileşmesi için.mum u zeytin yağının içine kat mumun o yağın içinde erimesi için herhangi Bir işlem yapılır.eridikten sonra onu gozelce karıştır sonra sogut .onu her seferinde yanan yerlere sür.insallah iyi gelir
Teşekkur ederim deneyecem

Back
X