- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sinir oluyorum böyle insanlara. Yalandan sahteden üzülmüş gibi cık cıklayanlara. Ban yememek adına onlarla ilgili diğer tüm düşünceler bende kalsın.Abimin kızı otizm.Bu ayın sonunda 4 yaşına girecek. Yengem yeğenimi parkta oynatırken bi tane boş boğaz düşüncesiz kadın yengeme çocuğun özürlümü demiş onunda zoruna gitmiş bize anlattı bende üzüldüm...Geçenlerde de otobüs yolculuğunda otobüsteki kadınlar kendi aralarında özürlü herhalde cık cık cık diye fısırdaşmışlar. Yengem de ne diyosunuz be demiş seslenmiş.Neyse yiğenimin otizm olduğunu 2,5 yaşında öğrenmiştik.Rehabilitasyona gidiyo ama bi ilerleme göremiyorum. şuan canım yeğenim bebek gibi,bişeyleri anlayamıyo büyüdükçe yaşı ilerleyince kendi kendinin rahatsız olduğnu anlayacak mı? anlayıpta üzülücekmi
nasıl oluyor 2.5 yasında ogrenıyorsunuz? otısm hemen bellı oluyorAbimin kızı otizm.Bu ayın sonunda 4 yaşına girecek. Yengem yeğenimi parkta oynatırken bi tane boş boğaz düşüncesiz kadın yengeme çocuğun özürlümü demiş onunda zoruna gitmiş bize anlattı bende üzüldüm...Geçenlerde de otobüs yolculuğunda otobüsteki kadınlar kendi aralarında özürlü herhalde cık cık cık diye fısırdaşmışlar. Yengem de ne diyosunuz be demiş seslenmiş.Neyse yiğenimin otizm olduğunu 2,5 yaşında öğrenmiştik.Rehabilitasyona gidiyo ama bi ilerleme göremiyorum. şuan canım yeğenim bebek gibi,bişeyleri anlayamıyo büyüdükçe yaşı ilerleyince kendi kendinin rahatsız olduğnu anlayacak mı? anlayıpta üzülücekmi
nasıl oluyor 2.5 yasında ogrenıyorsunuz? otısm hemen bellı oluyor
Normalde bildiğim daha küçük aylarda göz kontağı kurup kurmadığına bakarak anlaşılır, diğer motor becerilerinin durumuna göre. Mesela yaşıtlarına göre oturamaz, devrilir falan. Biraz geç anlaşılmış sanki.2,5 yaşındakiler gibi değildi...mesela dışarı kapının önüne çıkartıyoduk tüm çocuklar birlikte bi topun bi oyuncağın başında beraber oyunlar oynarken o hep tek uzakta kalıyodu oyuncaklara değil yerlerdeki ufacık şeylere takıntısı vardı ille o ufak şeyleri eğilip almak istiyodu..evde de yerdeki nokta kadar şeyleri yerde görür eline alıyodu. biz yemek yerken o hep masanın altına girip orda bekliyodu kendini soyutlamaya çalışır gibi hep sıkışık aralık dar yerlere girmeye orda durmaya uğraşıyordu... işte bi oyuncak uzattık bak kızım desek yırtınsak bakmıyodu. etrafında dönüyodu bazen, ellerini kanat gibi çırpıyodu bazen...vs bunlardan şüphelenmiştik
Abimin kızı otizm.Bu ayın sonunda 4 yaşına girecek. Yengem yeğenimi parkta oynatırken bi tane boş boğaz düşüncesiz kadın yengeme çocuğun özürlümü demiş onunda zoruna gitmiş bize anlattı bende üzüldüm...Geçenlerde de otobüs yolculuğunda otobüsteki kadınlar kendi aralarında özürlü herhalde cık cık cık diye fısırdaşmışlar. Yengem de ne diyosunuz be demiş seslenmiş.Neyse yiğenimin otizm olduğunu 2,5 yaşında öğrenmiştik.Rehabilitasyona gidiyo ama bi ilerleme göremiyorum. şuan canım yeğenim bebek gibi,bişeyleri anlayamıyo büyüdükçe yaşı ilerleyince kendi kendinin rahatsız olduğnu anlayacak mı? anlayıpta üzülücekmi
Bi insan daha ne kadar itici olabilirki?