• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğun yanında eve sevgilisini getiren baba

gzdkpz

hayatımın 3 anlamı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
750
6
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Konu ben değilim.Burda açdığım konulardan bilenler bilir boşanma arefesendeyim.Komşumum bugün başına gelen bir olay bitirdi bizi ağlamakdan çaresizlikden şaşkınız.İşin hukuki yönünde adım atıcaz ..Aynı durumu çevresinde yaşayan var mı ya da ne yapabiliriz ?Bir akıl lütfenn..

Komşum boşandı 8 yaşında kızı var velayet annede ..Baba nafaka vermiyor anne icraya verecek yeni karar çıkdı ama baba gayet iyi şartlarda yaşıyor neyse asıl sorunda bu değil zaten ..
Komşumun kızı hafta sonları bir gece babasında kalıyor baba çocuğuna çok düşkün çocuk da öyle anne baba arasında sorunlar var ama iki tarafda çocuğa yansıtmamaya çalışıyor .
Dün gece çocuk babasında kalmış baba seyahate çıkacağı için (iş içinmiş güya)cocuğu erken alayım 10 gün görmüycem demiş anne de hazırlamış vermiş.Baba çocuğu bu gün öğlen getirniş çocuk da tuhaflıklar varmış korkui,ağlama titreme gibi.
Anne çocuğu konuşturunca dün gece babasının evinde bir bayanın kaldığını ,bayanın kendisiyle oynadığını falan anlatmış sonra çocuk ağlamaya başlamış gece uyandığında babasını çıplak o kadınla aynı yatakda uyurken görmüş,kız çocuğu korkmuş baba uyanmış kızıyla ilgilenmişmiş falan ..

Çocuk ağlıyor babasının o kadından çocuğu olacağını ve kendisini sevmeyeceğini düşünüyor .
Anne de bu sorumsuzluğa çok kızdı tabi ben de öyle ..Benim avukatımı aradık pedagog görüşmesi istenip çocuğun babayla görüşmesi azaltılabilirmiş .
Anne babaya mesaj çekip bu durumdan çocuğun rahatsız olduğunu ve dikkat etmesi gerekdiğini yazdı ..Baba önce yüzsüz davranıp sana ne benim hayatımdan vs gibi yazsan da iş pedagog görüşmesine gelince tırstı ..

Sizce ne yapmak lazım?Çocukla konuşduk şimdi rahatladı sakin ama çok üzülmüş.Kız çocukları babaya çok da düşkün oluyor tabi...

Offf inanın öyle zor ki...Nasıl bir kadınmış ki o da çocuk varken kalmış ya inanamıyorum......

:47::47:
nasıl sevgiymiş babadaki pesss
hadi aynı evde sevgilisiyle kaldı çocuğa o görüntüyü yaşatmamak için nasıl önlem almadı yaa :47:

Bu boşanma olaylarında anaya babaya bısey olmuyo
olan cocuga oluyo maalesef
bu coocuk kaç yaşında peki?

istemeden oldu uzatma sende yazıyor bir de çocuğun annesine
serseri,utanmaz herif

Azgın adam o gece de sevgilinle görüşmeyiver..

O gece de sevgilinle sevişmeyiver!

O çocuk onları öyle görünce ne olmuştur Allahım!

Ayrılanın da bi edebi olur ya!

babayla görüşmeler kısıtlanabiliyormuş pedagog çocuğu dinliyormuş önce
offff inanın çöyle sıkıldım ki
erkeklerden nefret ediyorum

allahh kahretsin.Be adam madem kendine sahip çıkamıyorsun çocuğu niye alıyorsun.Allahın belası.İnsan çocuktan utanır arsız:47:

Hukuki boyutunu bilmiyorum ama anne de baba da boşanınca yeniden evlenebilir ama bu çocuğa güzelce anlatılır, bir uzman yardımı alarak atlatılır.
Tabi ki 8 yaşında bir çocuk herşeyin farkında etkilenmesi çok normal, bence de öyle bir rapor alıp görüşmeler azaltılabilir sadece gündüz görüşmesine müsaade edilebilir.
Çok zor bir durum ya öyle insanları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, boşan ondan sonra sevgili edin ahlaksız adam çok kızdım şimdi.

kıyamam ben yavruya !!!
Eminim kızcağız ömrünce o manzarayı unutmayacak....Ve ömrünce hep yüzüe vurucak kendi kendinin....
Benimde babam çok hata yaptı ama çok kıymetlidir hala( anne-babam ayrı değil ama )
hiç unutmadım yaptıklarını..Hala dün gibi hatırlarım...
:14:Nolur pedagog kontrollerini aksatmasın ...unuttursun anne bu olayı ona ve babayada resti çeksin göndermem diye...
Allah ıslah etsin be adam,yazıktır yazık daha minicik bir yavru..Allah kocalarımıza da evlatlarımızada hayırlı yazılar yazsın...:26:

Merhaba arkadaşlar

Konu ben değilim.Burda açdığım konulardan bilenler bilir boşanma arefesendeyim.Komşumum bugün başına gelen bir olay bitirdi bizi ağlamakdan çaresizlikden şaşkınız.İşin hukuki yönünde adım atıcaz ..Aynı durumu çevresinde yaşayan var mı ya da ne yapabiliriz ?Bir akıl lütfenn..

Komşum boşandı 8 yaşında kızı var velayet annede ..Baba nafaka vermiyor anne icraya verecek yeni karar çıkdı ama baba gayet iyi şartlarda yaşıyor neyse asıl sorunda bu değil zaten ..
Komşumun kızı hafta sonları bir gece babasında kalıyor baba çocuğuna çok düşkün çocuk da öyle anne baba arasında sorunlar var ama iki tarafda çocuğa yansıtmamaya çalışıyor .
Dün gece çocuk babasında kalmış baba seyahate çıkacağı için (iş içinmiş güya)cocuğu erken alayım 10 gün görmüycem demiş anne de hazırlamış vermiş.Baba çocuğu bu gün öğlen getirniş çocuk da tuhaflıklar varmış korkui,ağlama titreme gibi.
Anne çocuğu konuşturunca dün gece babasının evinde bir bayanın kaldığını ,bayanın kendisiyle oynadığını falan anlatmış sonra çocuk ağlamaya başlamış gece uyandığında babasını çıplak o kadınla aynı yatakda uyurken görmüş,kız çocuğu korkmuş baba uyanmış kızıyla ilgilenmişmiş falan ..

Çocuk ağlıyor babasının o kadından çocuğu olacağını ve kendisini sevmeyeceğini düşünüyor .
Anne de bu sorumsuzluğa çok kızdı tabi ben de öyle ..Benim avukatımı aradık pedagog görüşmesi istenip çocuğun babayla görüşmesi azaltılabilirmiş .
Anne babaya mesaj çekip bu durumdan çocuğun rahatsız olduğunu ve dikkat etmesi gerekdiğini yazdı ..Baba önce yüzsüz davranıp sana ne benim hayatımdan vs gibi yazsan da iş pedagog görüşmesine gelince tırstı ..

Sizce ne yapmak lazım?Çocukla konuşduk şimdi rahatladı sakin ama çok üzülmüş.Kız çocukları babaya çok da düşkün oluyor tabi...

Offf inanın öyle zor ki...Nasıl bir kadınmış ki o da çocuk varken kalmış ya inanamıyorum......

Bence kaçan bir ayrıntı var, çocuk babasının onu sevmeyeceğini düşünüyor ama bu sevgilisi olmasıyla alakalı değil, yeniden evlenmiş de olabilirdi, ve ilerde evlenebilir çocuğu da olabilir. Bence uzmanların yapacağı şey, çocuğu bu fikre alıştırmaktır. Bunu kabullenmesi lazım, hepimizin kardeşi var, hiç birimiz babam onu daha çok sevicek diye ölmedik. Uzmanlar onu buna ikna eder başka da birşey yapmaz gibi geliyor, çünkü normali bu. Yoksa ilerde bu çocuk sürekli odak noktası olmayı bekleyen bencil bir birey olur, başka da bir şey olmaz.
İşin ahlaksızlık boyutundan bahsedersek, bir şey demek istemiyorum, herkesin kültürü ahlağı farklı çünkü.

bu adam bu kadınla evli de olabilirdi asıl mesele karısı yada sevgilisi olması değil ama bu adam 8 yaşındaki kızının yanında daha dikkatli davranmalıydı.kızının kendisini ve sevgilisini çıplak görmesine izin vermemeliydi:20:bu kadar rahat olması asıl problem:23:
bence arkadaşınız kızını gündüz görüştürsün babasıyla gece kalmalarına izin vermesin.mahkemeden böyle bir karar çıkartabilirse iyi olur:31:

Bu çocuklar böyle şeyler yaşayarak büyür.Her olayda psikolojilerinin bir kez daha ırzına geçilir.Sonra anne baba kendine sorar.Bu kız niye böyle oldu?Tövbe estağfirullah.Anne babalığı beceremiyorsan yapma kardeşim.Erkek milleti işte.Yontulmamış odunlar.Bencil mahluklar.

yuh diyorum
pes diyorum
adamdaki rahatlığa bak.
çocuk şimdi bunu hayatı boyunca unutamayacak

O minicik yavruya ve annesine uzuldum
Insallah tez zamanda bu olayi atlatirlar
O adamada Allah akil fikir versin!!!!!!

Back
X