Çocuğunda bebeğinde laktoz eksikliği olan var mı lütfen yardım edin

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba kızlar
Benim bebeğim doğduğundan beri formül mamaların hepsi bebeğime yaramadı kusma ishal karın ağrısı oluyordu kusmadan dolayı10 gün hastanede kaldık en reflü teşhisi konulmuştu şimdi 7 aylık oldu ek gıdaya bi türlü geçemedik bütün yiyecekler karın ağrısı kusma ishal vs yaptı doktorumuz çölyak ve laktoz eksikliğinden şüphelendi bir kere çölyak tahlili yapıldı ve pozitifti şimdi tahlilimiz tekrarlandı
Kızlar aranızda bu şekilde çölyak veya laktoz eksikliği olan var mı?

kizimin gittigi kreste cölyak olan bir cocuk var.onun gluten alerjisi cok yüksek.kesinlikle gluten iceren hic bir sey yiyemiyor.gluten iceren tüm besinlerden uzak durmali.laktoz icermeyen süt ve peynirler de var.ama iki alerjinin bir arada olmasi kötü olmus.Maddi acidan sizi zorlayabilir.

kizimin gittigi kreste cölyak olan bir cocuk var.onun gluten alerjisi cok yüksek.kesinlikle gluten iceren hic bir sey yiyemiyor.gluten iceren tüm besinlerden uzak durmali.laktoz icermeyen süt ve peynirler de var.ama iki alerjinin bir arada olmasi kötü olmus.Maddi acidan sizi zorlayabilir.
Durumumuz çok iyi değil ama bebeğinin hiç bişe yiyemeyişi çok kötü
Yaşayan birileri olur diye yazmak istedim

eger bebeginiz gercekten cölyak ise bu durumu ciddiye alip bir an önce diyete baslamaniz gerekiyor.yoksa bebeginizin gelisimi duracak.gluten alerjisi hafife alinacak bir sey degil.misirunu kullanabilirsiniz.internetten glutensiz besinleri ögren

eger bebeginiz gercekten cölyak ise bu durumu ciddiye alip bir an önce diyete baslamaniz gerekiyor.yoksa bebeginizin gelisimi duracak.gluten alerjisi hafife alinacak bir sey degil.misirunu kullanabilirsiniz.internetten glutensiz besinleri ögren
Şuan tahlillerimiz çıkana kadar bütün yiyecekler yasak sadece ar maması yediriyorum glutensiz olduğu için

affedersiniz yazdiklarimin sadece bir kismi göründü.internetten bakabilirsiniz diyecektim.mesela misir unu gluten icermez.umarim bebeginiz en kisa zamanda düzelir.Lütfen beslenmesine dikkat edin.

Şuan tahlillerimiz çıkana kadar bütün yiyecekler yasak sadece ar maması yediriyorum glutensiz olduğu için

iyi o zaman sevindim.Kac gündür ari mamayla besliyorsunuz.bir de bu mamadan itibaren bebekte olumlu degisiklikler oldu mu?misir unu ve sebze püresini karistirarak da mama yapabilirssinz.ama misir ununun güvenilir marka olmasina dikkat edin.ya da bildiginiz bir üreticiden alabilirseniz cok iyi olur.

bir de artik yedi aylik olmus patates, havuc, yer elmasi, bal kabagi gibi sebzeleri piririp püre halinde verebilirsiniz hem tok da tutar.

4. Aydan beri aptamil ar maması ile besliyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama
Nerdeyse hepsini demedim ama hepsi dokundu ve kilo kaybı bile oldu mısır ununu doktorumuza danışcam ilginiz için teşekkürler

Back
X