Çocuğunuz eşcinsel olduğunu söylerse

rabbim korusun...
hiç bilemiyorum ne yaprdım ama tedavisi için uğraşırdım yani yapcak bişi yok..ohh ne güzel dicek halimde yok
ama RABBİM korusun

Arkadaşlar bu tedavi edilecek bir hastalık değil ne zaman anlayacaksınız bunu????O çocuğu psikoloğa götürerek tekrar heteroseksüel yapabileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Onu olduğu gibi kabullenirdim.Sizi kırmak istemem fakat homoseksüelliğin bir tedavisi yok..Ergenlikteki kafa karışıklığından bahsetmiyorum..Bir kişi ben eşcinselim diyorsa emin bir şekilde,istediğiniz kadar doktorlara götürün birşey değişmeyecektir..Zaten karşınıza geçip bunu söylüyorsa kesinlikle emindir ve artık sizi kandırmak istemiyordur.Bir eşcinselin ailesine bunu açıklaması yeterince zorken sizin onu kabullenmek yerine alıp doktorlara götürmeniz aslında onu olduğu kabullenmediğiniz için onu kırmaktan başka işe yaramayacaktır..Homoseksüel eğilim tedavisi gibi bir şey yok!Yaklaşık 40 yıldır bir hastalık olarak görülmemekte tıp literatüründe..Aksine ,heteroseksüellikten hiç bir farkı yok aslında..Siz nasıl heteroseksüel olmayı seçmediyseniz eşcinsel bireyler de bunu seçmemekte..Siz nasıl tedavi(!)yle eşcinsel olamazsanız,bir eşcinsel de heteroseksüel olamaz.Size belki garip gelmekteler çünkü sizden 'farklı'lar..Belki de korkuyorsunuz bu yabancıdan..Aslında aşık oldukları kişi dışında hiç bir farkları yok sizden..Onlar da sizin gibi insan..Belki diyeceksiniz sapık bunlar..İşin cinsellik kısmını bir yana bırakalım,peki aşk ne olacak o da mı sapıklık?

insan tabi tebrik etmez cocugunu ilk duydugunda acaba bir caresi varmı diye dusunurum ama cocugum ben illada boyleyim mutluyum diyorsada yapacak birsey yok kimseye zararı dokunmadıgı muddetce hayatını istedigi gibi yasamasına karısmam

Son düzenleme:
Back
X