Ben kızıma wc egitimi içimden geldıgı sekılde verdım. Öncelikle evdekı haliları kaldırdım. HaZiran dı. 15 kadar tayt aldım 3 tl den😄
Sonra saldım gitti. Altın kacırınca fazla ilgilenmedım. Rahatsız oldu. Kendı cıkardı. Derken alişti. Akısına bırak yapar mutlaka
Merhaba,
KıIm 19 aylık. Lazımlık, klozet için kapak vs aldım. Tuvaletini yapmadan önce soyluyo fakat vc ye yada lazımlığa götürdüğümde yapmıyor erken mi acaba?
Kızlarbnmdesprum olacak bu konuda
Kızım 17 ayın girecek inş
Tuvaleti geldiği zamn küçkte degilde buyukte biryere geçiyor iki koltuk arSına orda yapıyor sonra gelip bna poposunu gösterıyor aklıma su geldi klozet kapagı alıpta aluştırmaya baslasamm mı yawas yawas diye düşünmüyo degılm. Cok erken olur mu
Amacım kızımn wc konusuna aşina olması yawas yawas bunu algılamasını saglamk sürekli degil ama ara ara yapaam mesela yaza kadar yazında alıştırmaya baslasam nasıl olur
Canm rabbimz yardımcn olsun ne diyeyim bu cocuklar herzamn biz anneleri özellikle surekli düşündürüyorBence cok iyi fikir, cunku baski yapmadan arasira asina olmasini saglamak isi kolaylastiriyor cevremde gordugum kadariyla, ben ikiz olduklari icin firsatim pek olmadi si di 26 ayliklar hala wc ye yapmak istemiyorlar, hatta komsumunki 4 yasa yaklasti halen wc yi istemiyor.
konusması iyi ise kndini bilinçli ifade edebiliyorsa vakti gelmiştiır konusma yetisini cümle kurmayı gerceklestıremeyenler babylerin tuvalet eğitimi için erkendirMerhaba,
KıIm 19 aylık. Lazımlık, klozet için kapak vs aldım. Tuvaletini yapmadan önce soyluyo fakat vc ye yada lazımlığa götürdüğümde yapmıyor erken mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?