• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Cocugunuzu Aptamil pdf ile besliyorsaniz bir bakin ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Kizlar haberlerde aptamil pdf nin bir serisin toplatildigi yaziyordu sizde var ise iade edilebiliyormus aldiginiz yere..
milupanin sitesindede aciklama yapilmis.. 294433 parti numarasi kutunun altinda yaziyormus...eger bu numara ise kullandiginiz urun iade edin derim.. Bu durum sadece Aptamil Post Discharge ürünü için geçerlidir. diyor sitedede..henuz cocugum yok ama butun cocuklar degerli benim icin :16:

Merhaba evet aptamillerde glikoz ve aşırı şeker varmış buyüDen aptamil vermeyin dior drlar bebeklere herkes pahlı die kaliteli sanıor ama durum çok farklı en güzel mama bence ülker hero baby

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hazır mamaların yada sütün içine şeker basıp yenidoğan bebeklere verildiğini bile gördüm. Şeker kadar daha sağlıksız bir zehir yokken yenidoğan masum bir bebeğe ilk besin olarak nasıl verebiliyorsunuz?

Merhaba evet aptamillerde glikoz ve aşırı şeker varmış buyüDen aptamil vermeyin dior drlar bebeklere herkes pahlı die kaliteli sanıor ama durum çok farklı en güzel mama bence ülker hero baby

Ben hazır mamaların yada sütün içine şeker basıp yenidoğan bebeklere verildiğini bile gördüm. Şeker kadar daha sağlıksız bir zehir yokken yenidoğan masum bir bebeğe ilk besin olarak nasıl verebiliyorsunuz?

Cocugum yok keske olsada bende mama arayisinda olsam :25: Sadece eger kullanan anneler varsa yardimci olmak istedim.. :40:

Cocugum yok keske olsada bende mama arayisinda olsam :25: Sadece eger kullanan anneler varsa yardimci olmak istedim.. :40:

Canm teşklrr tabiki iline
üstteki yazı bnm ama alltakide alntılannca bnm ibi çıkmış

Back
X