Çocuğunuzun bayramda fazla şeker yemesini engellemek için ne yapıyorsunuz?

sevvald

çinliböcüğüümm
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
25
0
6
38
Bayanlar malum bayram kapıda ve gittiğimiz her yerde hatta oturduğumuz evde bile şeker çikolata kol gezecek. . Peki siz çocuğunuzun çikolata şeker yemesini nasıl engelliyorsunuz? 3 4 5 yaşındaki çocukların hiçbir şey dinlemediğini de araya katarsak gerçekten büyük ustalık gerektiren bir iş kanımca:D bu arada hepinize iyi bayramlar kızlar:**

Bayanlar malum bayram kapıda ve gittiğimiz her yerde hatta oturduğumuz evde bile şeker çikolata kol gezecek. . Peki siz çocuğunuzun çikolata şeker yemesini nasıl engelliyorsunuz? 3 4 5 yaşındaki çocukların hiçbir şey dinlemediğini de araya katarsak gerçekten büyük ustalık gerektiren bir iş kanımca:D bu arada hepinize iyi bayramlar kızlar:**

Soyle soyleyebilirim.sukurki soz dinleyen bana guvenen sakin bir kizim var:-) 4 yasinda. sekeri yemesini bile bilmez emer birakir sakiz cignemeyi de bilmez kola vs asitli lcecek ne bilmez.cikolataninda siniri oldugunu bilir yani nasil alistirrisak oyle gidiyor arkdaslr..bugunluk bu kadar yeterli cok fazla yiyince disimiz de curuk cok zararli diyince anliyor zaten.tek bu konu degilde cocuklarin dunyasi o kadar farkliki anne olunca her gunbirsey kesfediyorsun.cok,ilginc.anladigim bisey varki onlara cogu zaman yeterli aciklama yapip guven saglayinca hersey cozuluyor aslinda cocuklar cok basit varya onlarin gozunden bakmak lazim olaylara.bazen telasa dusup anlayamiyoruz...

çocuklara değilde, onlara şeker verenlere mani olmak gerek!! ben oğlumun alerjisi olduğunu, bir tane dahi yerse komalık olduğunu girer girmez söylüyorum, kimse şeker çikolata tutmuyor. Kurban bayramında bu taktiği deneyin isterseniz.

Back
X