Çocuğunuzun cinsiyetini nasıl öğrenmek isterdiniz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar bebeğinizin cinsiyetini nasıl öğrenmek istersiniz?

Eşinizle birlikte doktorda mı? Yoksa tek başınıza mı sonrasında eşinize sürpriz yaparak? Veya parti yaparak mı?

Esimle birlikte doktorda ogrenmek isterim. Cinsiyet balonu patlatma olayi başlarda cok eğlenceli görünüyordu gözüme. Ama sonradan cılkı çıktı. Desinler diye yapmaya basladi herkes. Gostermek icin yapmaya basladi. Organizasyonlar masalar konsept kiyafetler... Bu sebeple hosuma gitmiyor bu parti olayi. Doktor muayene sırasında ikimize ayni anda soyleyebilir.
Kızlar bebeğinizin cinsiyetini nasıl öğrenmek istersiniz?

Eşinizle birlikte doktorda mı? Yoksa tek başınıza mı sonrasında eşinize sürpriz yaparak? Veya parti yaparak mı?

Eşimle birlikte doktorda öğreneyim inşallah saçma sapan cinsiyet parti (!) zımbırtılarına gerek yok. Geri zekalı turnusolü resmen.

Eşimle beraber öğrenmek isterdim ki öyle de öğrendik.. Ben sevmiyorum öyle şeyleri parti balon konsept falan.. Belki anı olsun ileride çocuğuma gösteririm diye yapan vardır bilemem ama bana sanki sırf gösteriş olsun millet aaa bak nasıl yaptı desin diye yapılıyor gibi geliyor.. Bir de tabi sosyal medya boyutu var.. Bu organizasyon yapılıp illa oralara koyulacak.. Ne bileyim yaaa millet birbirinden göre göre yapıyor gibi geliyor bana..Önceden bunlar mı varmış annemiz bir pasta yapmış koymuş önümüze babamızla sarılmışlar bize sıkı sıkı bir güzel resim çekip albüme koymuşlar ne güzel 🥰 çok güzel anı işte.. Anı biriktirmek böyle birşey yaa.. Şimdi bende öyle yapıyorum ama tabi günümüze uyarlanmış hali 😂 belleklerde bütün resimlerimiz herkesin görmesine de gerek yok.. Konudan bağımsız ama eşler arasında bir kutlama yapsa özel bir an yaşasa bile hemen sosyal medyaya koyuluyor bu da bana çok anlamsız geliyor.. Anı biriktirmek güzeldir özeldir ama millete göstermeye gerek var mıdır bilemiyorum.. Bence yoktur 😊

Back
X