Çocuğuyla ilgilenmeyi ''ona tv açmak'' sanan bir eşe sahipanneler burayaaaaa:)))

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
Eşim her zaman çocuk eğitimi konusunda büyük laflar eder.mesela çocuğu öperken bile izin alacaksın gibi...uygulama sıfır ama:) hep bağırtarak öper.akşam işten gelip 2-3 saat uyur,sonra tv başına geçip kıza çizgi film açar.hadi biraz kızınla ilgilen dediğimde ise'' ben ilgilenmiyor muyum? işte beraberiz ya'' der.kızım ondan hiç bir şey istemez,açsa,oyun oynamak istiyorsa direk bana gelir,çünkü baba onunla oynamaz,hadi oynayalım deyip sigara içmeye gider:) kandırılan kızım da artık babayı hiç istemez oldu.
var mı benim gibi çocuklarıyla yalnız ilgilenen anneler diye merak ettim.bu arada ben öğretmenim,eşim doktor.işte yeterince yoruluyoruz ancak çocuklarımızlada vakit geçirmeliyiz öyle değil mi? sadece haftasonları değil gündüz ve gece de anne-babayız biz,sorumluluklarımızı küçümsememeliyiz.
Not:Gelecekten umutlu anne:)

evet sana katılıyorumbende eşime şu psyi bıraak ta kızla ilgilen dediğimde bazan çok yorgunum yaa,biraz tv izlesin mi der
bende aynen senin gibi bende yorgunum canım ama anne babaların yoruldum deyipte köşeye oturmak gibi bi lüksü yok derim

bizim babamız ilgilidir çocuklarıyla şükür ama arada oluyor buna benzer şeyler
çocuk büyütmek çok zor allah hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah

çocuklarınız kac yaslarında bılmıyorum fakat benım kızı 6 yasında babasını ustesınden gelıyo bı bakmışım esım en derın oyunların ıcınde
eger kı çocuklarınız kucuk ıse bıraz daha bekleyın onlar cozuyorlar o ısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…