Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar 23 yaşındayken anne oldum ve ne evlilik ne okul beni bu kadar kısa sürede değiştirebilirdi hayatımda hiç bir kadının benden daha güzel olmasına sevineceğimi aklımın ucundan geçmezdi ve kızım bana bunu yaşattı sizin farkettiğniz değişimler nedir ?
Bekar ve Calisirken hic sorumlulugum yoktu gezer tozar istedigimi alir hic hesap yapmaz gunu yasardim , evlenince bukadar iyi bir ev hanimi olacagim c aklima gelmezdi , yine calisiyorum 2 tane yavrum var ,hem ev hem is hem cocuklar hem es hepsini pratik bir sekilde organize ediyorum , bazen ben bile sasiriyorum kendime
Benim bebegim 5aylik. Bebegime tek basima bakiyorum. Kendime ozel hersey geride kaldi. Benim icin artik yemek yemek bile zor. Yinede sinirli bi kadin diilim cunku esim bana destek olmaya calisiyor ve sevgisini eksik etmiyor. Annelik hem cok muhtesem hem de cok zor. Allaha hersey icin sukurler olsun..
Benim bebegim 5aylik. Bebegime tek basima bakiyorum. Kendime ozel hersey geride kaldi. Benim icin artik yemek yemek bile zor. Yinede sinirli bi kadin diilim cunku esim bana destek olmaya calisiyor ve sevgisini eksik etmiyor. Annelik hem cok muhtesem hem de cok zor. Allaha hersey icin sukurler olsun..