cocuk aldirma ile ilgili sorum olacak ?

gizemdiler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
1
0
1
35
Ben 7 aydir hamileyim ve daha yeni haberim oldu. cunku bircok ameliyat gecirdim karnimin sisligi vs. Sorunlar ameliyattan kaynakli saniyordum. 7 aylik hamile oldugumu dun ogrendim ve bunu doktorlar bile anlayamamis hastaligim suresince bircok ilac kullandim ve bunlar cok agir ilaclar sinir ilaclari vs. Hastaligim suresince bebege zarar vericek bircok cihazdan gectim. simdi bebegimin saglik problemlerinden suphe ediyorum doktorlar kesin karari birkac gun soyliyecek ama ben bebekte % 1 oranda bile rahatsiz olma olasigi varsa dogurmak istemiyorum ve cok korkuyorum. bebek 7 aylik da oldugu icin hicbir hastane bebegi almiyor kanunen yasak olmasi nedeniyle. ne yapicam bilmiyorum fikir verirmisiniz

anne sağlığı tehlikeye girerse alabilirler ancak bu saatten sonra. yani ne diyelim ki biz şimdi 7 aylık bebeğe kıyılmaz.

hadi siz farketmediniz doktorlar nasıl farketmedi şimdiye kadar ben anlamadım onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…