cocuk atesli hasta baba kahvede ..

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Seytan diyor bosa gitsin bazen cok bunaltiyor

Bir büyümeden evlenmiş erkek daha.
Anneleri büyütürken bir çöp bile döktürmezlerse anca bu kadar sorumluluk sahibi olurlar tabii.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Sagolun gercektende oyle her isini ben yapiyorum suyunu bile icmez cayina seker atmadan vermezmis annesi
Hic cocuk var gibi davranmiyor hala akli gezmelerde evin eksigi olmasin yeter modunda tek sorunlulugu bu

Ne demek eve gelmememek için bahane buluyor?
Bebegi sen tek başına yapmadın,gelsin azcıkta o ilgilensin,hayır işine gelmiyorsa gitsin anasının dizinin dibinde otursun.

Onlar çalisitor ya hersl sey de hakli lar .
Benim eşim de asla birseye el sürmez evde.
Ben de çok sinir oluyorum .
Ona kalsa ben hiç yorulmuyorum bende bıkmış durumdayım .

Ne demek eve gelmememek için bahane buluyor?
Bebegi sen tek başına yapmadın,gelsin azcıkta o ilgilensin,hayır işine gelmiyorsa gitsin anasının dizinin dibinde otursun.
Alisamadi 2 bucuk senedir annesinin evi kalabalik evlendiginiz gubden beri boyle cok konustum ama hergun bisey uyduruyo direk gelmiyom demiyo

Gemis olsun.
Inshallah tez vakitte iyileşir yavrunuz.
Ana gibi yar yoktur. Bunu evladınız büyünce anlıyacaktır mühtemelen.
Erkeklerinde doğasında var. Ne diyebilirim:KK12:. İnşallah tez vakite oda kendisine gelir.

Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Seytan diyor bosa gitsin bazen cok bunaltiyor
Öyle şeymi olur allah korusun başınıza bir iş gelse önünü kesin olmaz böyle evladından önemlimiymiş bir kahve

Mesaj at bundan sonra ya işten eve evden işe gider çocuğunla oturursun yada gelme de kapa teli baktın çıkış saati gelmedi kitle kapıyıda
Ay cnm ole yaparsam daha da inatlasir
Annesini hergun gormeliymis babalari yok ama gayet rahatlari yerinde onlarin
Ilk evlendigimiz siralar demistm sen annende kal ben de beklemem yemege mutlu ol orda dedim o an dedi sensz yapamam falan yine ayni bu seferde sakli yapiyor yapcani

Ay cnm ole yaparsam daha da inatlasir
Annesini hergun gormeliymis babalari yok ama gayet rahatlari yerinde onlarin
Ilk evlendigimiz siralar demistm sen annende kal ben de beklemem yemege mutlu ol orda dedim o an dedi sensz yapamam falan yine ayni bu seferde sakli yapiyor yapcani
Bitanede bende var bundan canim. Kahveden cikmaz bnmkide onceden daha kotuydu simdi simdi soylene soylene duzelttim biraz boşanmak yoksa aklinda sabret duzelir.kac yaisnda esin

Back
X