- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Merhaba herkese. Sorum başlikta yazan soru. Özellikle bebegi buyuyen okula falan baslayan annelere.Zor bir bebeğim var. Uyanık olduğu her dakika mizmizlanan bir bebek. Dün akşam eşim işten geldi. Gayet iyiydik güldük konuştuk. Fakat sonra yine bizim sıpanın huysuzlugu tuttu. Defalarca uyuttum on dakka sonra ağlayarak uyandı. Gece bire kadar böyle devam etti. Bizde sinirler gerildi tabi akşamki guleryuzlu halimizden eser kalmadı . O huysuzlandıkça bizde birbirimize parladık yok yere. Bizi yay gibi gerdiken sonra mışıl mışıl uykuya daldı sıpa . Ama bizdeki bu hal sabah da devam etti ise giderken uğurlamak bile gelmedi içimden. Bu sene ise başlamak konusunda da tereddütlerim vardı. Ama şimdi en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum başlayarak en azından ders aralarında on dakkalik tenefuslerim var diyorum soruma dönersek çocuk büyüyünce dertleri de buyur diyorlar hep. Bunlar en dertsiz zamanları diyorlar. Şu anki zamanları ararmiyim cidden. Sürekli ayakta bebek peşinde . O uyumadan hiç birşey yapamadığın oturup iki satır birşey bile okuyamadıgın zamanları. Sanki büyüyünce biraz feraha çıkacakmışım çayımı kahvemi alıp aylarca elimde sürüklenen romanı 3 günde bitirecekmisim gibi hissediyorum. Ama böyle şeyler duyunca da korkuyorum malesef.