36 yaşındayım 5 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorduk tüp bebek dışında denemediğimiz yöntem kalmamıştı aşılama, 3 kere klomen kullanımı, yumurta takibi, yumurtlama (LH) testi, 5 ay progestan kullanımı,... Tüp bebek deneyebilecek durumum da yoktu bu aralar ve artık tamamen umudumu kesmiştim. Annem İbrahim Saraçoğlu'nu tvde seyrederken incir+havuç kürünü duymuş aylardır başımın etini yiyordu bunu da dene bunu da dene diye 21 gün sürmesi ve her gün taze yapılması çok zor gelmişti ama incirin Kuran'da da geçtiğini bildiğim için belki vardır bi hikmet hadi bir de bunu deneyeyim dedim artık beş yıldır o kadar ümitsizlik içindeydim ki hamile olduğumu öğrendiğimde inanamadım. 6. haftanın içindeyim inşallah sağlıkla kucağıma almam nasip olur daha kalp atışlarını bile duymadım. Ama hemen burdan yazmak istedim. Çünkü incir+havuç kürüyle ilgili sonuçları burdan okuyunca cesaretlenmiştim ben de yapmak için. yoksa çok uğraştırıcı bir iş. Yalnız şunu da belirtmek isterim ki; ilk 3 yıl çocuğumun olmama nedeni tiroid kanseri olmammış. ilk yıl denemeye başlamadan bütün kontrollerimi yaptırmıştım hiçbirşeyim çıkmamıştı. Aralıklı olarak denedik bikaç sefer olmadı eşim de vardiyalı çalıştığı için yumurtlama günlerim denk gelmedi diye düşündük sonra bikaç kere yumurta takibi yaptırıp da yine olmayınca endişelendik ve kadın doktorundan kapsamlı bir test istedik. (Bu arada bir sürü kadın doktoru gezdim.) Doktor gerek yok iki sene deneyin sonra bakarız dedi biz yine de ısrar edince kapsamlı bi test yazdı.Testleri yaptırdık TSH'ım yüksek çıktı dolayısıyla prolaktinim de yüksekti kadın doktoru prolaktini düşürmek için ilaç verdi ama TSH için dahiliyeye gönderdi dahiliyeci de tshı düşürmek için ilaç verdi ama bi de ultrason çekilsin dedi ultrasona bi girdim ki şüpheli görünen nodüllerim var hemen biyopsi yapıldı kanserli olduğu ortaya çıktı hemen ameliyat oldum arkadan radyoaktif iyot tedavisi aldım dolayısıyla radyasyon aldığım ve çekileceğim sintigrafilerde de radyasyon kullanılacağı için bir yıl da öyle çocuk yapmak yasaktı. Anlayacağınız çok kötü günler atlattım. O günlerin ardından da 1 yıldır yine üstte yazdığım birçok yöntemi denemeye rağmen olmamıştı bütün ümidimi kaybetmiştim hiçbir zaman çocuğum olmayacak diye düşünmeye başlamışken Yüce Rabbim şükür ki beni de anne olmaya layık gördü. Demem o ki çocuk sahibi olmaya karar verdiğinizde denemeden önce bütün testlerinizi yaptırın belki başka bir rahatsızlığınız vardır engel olan. Sebep hormonalse tıbbi tedavileri deneyin ama bu tür bitkisel kürleri de gözardı etmeyin 
Hepinize bol şans Allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hepinize bol şans Allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah