Çocuk doktoru arıyorum

erilk83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
35
0
86
İstanbul
merhaba 4 aylık kızım var yeditepede mustafa berbere gidiyoruz. pendik yada kartalda iyi bi çocuk doktoruna ihtiyacım var

bende yeditepeye gidiyorum ilk önce filiz bakara gittik sevmedim sonra mustafa bete gittik onada kanım ısınmadı 4 aydır da ahmet oguzhan özen e gidiyoruz memnunum aslında bende pendikde oturuyorum ve randevuyla çalışan ve iyi bi hastane dr arıyorum yeditepeden çok memnunum ama hem biraz paahalı hemde uzak. çok alıştıgım bi hastane dogumuda orda yaptım alışdım oraya. ben gidip sıra beklemeyi sevmiyorum randevu saatim belli olucak ama buralarda da genelde gidip bekleniyo iyi bi dr bulursan paylaşırsan sevinirim bizde deneyelim

mustafa bey soguk vede rahat bikerede hülya hanıma gittik bilmiyorum ondanda pek memnun kalmaDIM ZATEN ODA EĞıTıMDE ahmet bey nesıl iyimi telefonla arayabiliyomusun acıklayıcı bilgiler veriyomu.iyi biriı bulursam yazarım

ben memnunum ahmet beyden sıcak bi dr. herzaman arayabilirsiniz dedi ama daha aramalık bi durum olmadığı için aramadım

bende tuzlada oturuyorum benımde acıl cocuk dr ıhtıyacım var suan şifa hast nilgün hm gıdıyoruk hiç memnun degılım yıne şifa hast sevinç hn varmıs onu tavsıye ettıler ama şöyle prof fılan olsun ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…