Çocuk eğitimi hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız?

maskar_a

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
206
1
16
Balıkesir
mrh arkadaşlar aranızda küçük çocuğu olan var mı benim 3 yaşında bir oğlum var çok yaramaz bir saniye bile yerinde durmuyo çok takıntılı bişey istediğinde yapyırana kadar uğraşıyo sebebsiz ağlamaları var birde 3 yaşına gelmesine rağmen halen daha geceleri altına yapıyo onu disiplin altına sokamıyorum bu konuda teecrübe sahibi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum

altına kaçırma durumu için çocuk cerrahına götür ben öyle yaptım diğer atakları içinde çocuk psikoloğundan yardım alabilirsin...

2 yaş sendromu hakkında bilginiz var mı.
Sanırım bu dönemle alakalı yaramazlıkları.
Ayrıca bu 3 yaşında bir çocuk. Ondan fazla şey beklemeyin.O yaş dönemindeki çocuklarla ilgili bilgi edinin.
Alt ıslatma konusunda genelde doktorlar 5 yaşına kadar müdahale etmiyorlar. İdrar kontrolü erken sizin çocuğunuz için...
5 yaşından sonra sorunun kökeni araştırılıyor.
Size iki çocuk annesi olarak tek tavsiyem, çocuğunuza karşı sabırlı olun, onunlakaliteli zama geçirin, onu dinleyin, ne istediğini anlamaya çalışın, onunla faaliyetler yapın...

Son düzenleme:
2 yaş sendromu hakkında bilginiz var mı.
Sanırım bu dönemle alakalı yaramazlıkları.
Ayrıca bu 3 yaşında bir çocuk. Ondan fazla şey beklemeyin.O yaş dönemindeki çocuklarla ilgili bilgi edinin.
Alt ıslatma konusunda genelde doktorlar 5 yaşına kadar müdahale etmiyorlar. İdrar kontrolü erken sizin çocuğunuz için...
5 yaşından sonra sorunun kökeni araştırılıyor.
Size iki çocuk annesi olarak tek tavsiyem, çocuğunuza karşı sabırlı olun, onunlakaliteli zama geçirin, onu dinleyin, ne istediğini anlamaya çalışın, onunla faaliyetler yapın...

mrh sabırlı olmaya çalışıyorum ama bazen de taşıyo malesef

Anlattiklarin bana normal cocuk davranisi geldi. Sadece sen cok yorulmusun ve bunlar fazla gelmis bence:)
2.5 yasinda oglum ve evin altini ustune getirir. Birakin geceyi gunduz bile bezini cikarttirmiyo. Abisinin elinden alana kadar oyuncaklari ugrasir. Agzinda emzik evin patronu havasinda dolasir:)
Buyudukce degisiyolar bence stres yapma hic.

Anlattiklarin bana normal cocuk davranisi geldi. Sadece sen cok yorulmusun ve bunlar fazla gelmis bence:)
2.5 yasinda oglum ve evin altini ustune getirir. Birakin geceyi gunduz bile bezini cikarttirmiyo. Abisinin elinden alana kadar oyuncaklari ugrasir. Agzinda emzik evin patronu havasinda dolasir:)
Buyudukce degisiyolar bence stres yapma hic.

aksine canım oğlum büyüdükçe daha çok yaramazlaşıyo küçükken daha iyiydi

Benim oglum da 3 yasinda coooook yaramaz bu onun gelisim asamalrindan biru sadece..
Ben Çocuk eğitimi icin adem güneşten başkasına güvenmem sitesini oku canim sorulara cevaplar var cok guzel.. bir de cocukluksirri.com sitesinde de radyo programında sorulara verdigi cevaplar var...

Benim oglum da 3 yasinda coooook yaramaz bu onun gelisim asamalrindan biru sadece..
Ben Çocuk eğitimi icin adem güneşten başkasına güvenmem sitesini oku canim sorulara cevaplar var cok guzel.. bir de cocukluksirri.com sitesinde de radyo programında sorulara verdigi cevaplar var...

teşekkürler peki canım ilk çocuğa ilgi çok olduğundan yaramaz der çoğu insan ikinci bir çocuk olduğunda uysallaşır diyolar sence gerçekten böylemi

tek çocuklar genelde ilgi odağı olduğu için yaramaz olurlar ikinci bir çocuk olduğunda düzelir derler sence durum doğrumu

mrh arkadaşlar aranızda küçük çocuğu olan var mı benim 3 yaşında bir oğlum var çok yaramaz bir saniye bile yerinde durmuyo çok takıntılı bişey istediğinde yapyırana kadar uğraşıyo sebebsiz ağlamaları var birde 3 yaşına gelmesine rağmen halen daha geceleri altına yapıyo onu disiplin altına sokamıyorum bu konuda teecrübe sahibi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum

ödül oyunları ve fazla inatlaşma yapmamak idrar sorun değil daha yaşı küçük 6 yaşına girsin bi herşey yavaş yavaş

tek olan çocuklar genelde yaramaz olurlar ikinci bir çocuk olduğunda düzelirmiş sence bu doğrumu

Sanmıyorum kiskancliktan daha da yaramaz olabilirler.. ama bu bir surec gececek.. ben böyle bakiyorum ve sabrediyorum.. bak su an uyutmaya calisiyorum 10 dan beri yataktayiz.. saat oldu 11..

Ayrica biz bezi daha yeni bıraktık. . Bir ay ancak olmustur nerdeyse 4 yas olucaz gayet normal kendini sikintiya sokma

tek çocuklar genelde ilgi odağı olduğu için yaramaz olurlar ikinci bir çocuk olduğunda düzelir derler sence durum doğrumu

öyle derler de sen biriyle başedemiyon ikisne nasıl bakıcan
benim oğlum da çok yarmazdı 8 yaşındayken kardeşi geldi 9 aydır işte yeni yani kabulleniyo
bi okula feilan gitsin öyle yap

Back
X