çocuk esirgemede gönüllü çalışma hakkında bilgisi olan var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
716
273
103
Öncelikle merhaba. Aslında bir dert anlatmayacağım size bir şey danışmak istiyorum konuyu nereye açacağımı bilemedim. 3 ay önce 4 aylık hamileyken kürtaj olmam gerekti bebekte büyük bi hastalık vardı. Bu olay bana bebeklerin nasıl güzel bi mucize olduğunu hatırlattı. Ben çocuk esirgemede ki bebeklerle çocuklarla ilgilenmek bakımlarını yapmak istiyorum ama bunun için nereye gidilir nasıl yapılır hiç bir fikrim yok bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim

Hala aynı mı bilmem ama olabildiğince eliyorlar çocuklarla temas edecek kişileri. Çünkü bir hevesle gideni çocuklar bir daha bekliyor ama gönüllü şahıs tekrar gitmeyince çocuk üzerindeki etkisi sarsıcı oluyor. İlinizdeki yurtlarla konuşmanız şartları öğrenmeniz daha iyi olur o sebeple. Ek olarak vakıflar aracılığıyla lösemili çocuklarla etkinlikler de yapabiliyorsunuz onu da önerebilirim biraz daha kolay üsttekine göre süreç.

Başınız sağ olsun bu arada

Pandemiden beri görüşler yasakmış.Normalde herhangi bir etkinlik düzenleyip çocuklarla zaman geçirebiliyormuş isteyenler.Şu an öyle bir durum mümkün değil.Biz de geçen hafta sormuştuk

Bazı illerde uygulama devam ettiği duyumu aldım bunun için gerekli şartları var evrak işleri uygunluk vs Bulubduğunuz ildeki sosyal hiz il müd başvurursanız bilgi verirler bizzat gidip yada arayın sorun gönüllü ailelikte süreklilik esas yani sizin yapabileceğiniz etkinlik cocuklara katkı bunlar önemli birkaç defaya mahsus olmuyor.Bende koruyucu aileyim buarada

koruyucu aile olmayı düşünmez misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…