Yakında bir bebeğim olacak ve ben bebeğimizin eşimle aramızda olan hisleri aşkı yada adı her neyse onu Nasıl etkileyeceğini çok merak ediyorum. Etrafımda ki bir çok insandan ve burada ki bazı yazıların arasında ki kelimelerden genelde olumsuz sonuçlar alıyorum. Bebek olunca aşk bitti, Bebek olunca gözüm kocamı görmedi, Bebek olunca kocam eskisi gibi değil bana karşı yani illa bişeyler kopuyor mu gerçekten?? Bu açıkçası beni korkutuyor. Yani eşimle aramızda soğukluk olması fikri beni rahatsız ediyor. Aslında eşimden böyle birşeyi asla beklemiyorum gebeliğimin başında bocalamasına rağmen son aylarda daha da özverili daha da sevgili daha da ilgili oldu. Yine de etrafımda duyduğum olumsuzluklar had safhada ve sanırım hamileliğin verdiği duygusallıkla da aklımı daha çok karıştırıyor. Ben şimdi evli ve çocuklu arkadaşlardan Bebek olduktan sonra yaşanan olumlu olumsuz değişimleri duymak istiyorum. Biz de çocuğun telaşına kapılıp birbirimizi unutacak mıyız??
Benim hamile oldugumu ogrendigimizde birbirimize cok daha baglandik tartismalarimiz eskisine gore neredeyse yok denecek kadar az oldu cunku ikimizde bebegimizi dusunuyorduk onu uzmek istemiyorduk ben zaten hamilelikle birlikte cok daha anlayisli biri oldum bi olgunluk coktu ustumecunku onceligimiz hep bebegimiz oldu bebis dogduktan sonrada esim herseyde destek oldu bana simdi 3 yasinda genelde gerginliklerimiz hep onunla ilgili seylerden oluyo artik cunku cocuk yetistirmek cok zor cok buyuk bir sorumluluk her iliskide farklidir ama bizim iliskimizi iyice pekistirdi
Benim hamile oldugumu ogrendigimizde birbirimize cok daha baglandik tartismalarimiz eskisine gore neredeyse yok denecek kadar az oldu cunku ikimizde bebegimizi dusunuyorduk onu uzmek istemiyorduk ben zaten hamilelikle birlikte cok daha anlayisli biri oldum bi olgunluk coktu ustumecunku onceligimiz hep bebegimiz oldu bebis dogduktan sonrada esim herseyde destek oldu bana simdi 3 yasinda genelde gerginliklerimiz hep onunla ilgili seylerden oluyo artik cunku cocuk yetistirmek cok zor cok buyuk bir sorumluluk her iliskide farklidir ama bizim iliskimizi iyice pekistirdi
hamile olduğumu duyduğu andan beri daha ilgili
ama aynı korkuları ben de yaşıyorum
bazen biraz daha mı sevgili gibi kalsaydık şimdi çocuklarının anası olunca değişecek mi diye düşünüyorum
evlenmeden önce herkes, 'hele bir evlen o zaman anlarsın' derlerdi. evlendim, baya eglenceli yani evlilik. Şimdi de 'hele bir çocuk olsun' demeye başladılar.
Heralde mutsuz olmaları bekleniyor insanların bilmiyorum ki
Her konuda olumlu dusunmek ve hep pozitif davranmak lazim zaten sen mutlu olunca esinide cocugunuda mutlu ediyosun bebisle beraber cok daha guzel bir evlilik olur insallah allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin
hamile olduğumu duyduğu andan beri daha ilgili
ama aynı korkuları ben de yaşıyorum
bazen biraz daha mı sevgili gibi kalsaydık şimdi çocuklarının anası olunca değişecek mi diye düşünüyorum
evlenmeden önce herkes, 'hele bir evlen o zaman anlarsın' derlerdi. evlendim, baya eglenceli yani evlilik. Şimdi de 'hele bir çocuk olsun' demeye başladılar.
Heralde mutsuz olmaları bekleniyor insanların bilmiyorum ki
İşte tam olarak bende bu durumdayım herkes çocuk olunca aşk meşk kalmıyor birbirinizi görmüyorsunuz aynı evde diyor ama bu çok korkunç bişey benim için evlilik için evet aynı şeyler bana da söylendi evlenince monotonlaşılıyor aşk kalmıyor diye ama bizim öyle olmadı hala film izlerken el ele dizdize izleriz evde birbirimizin yanından geçerken bi öpücük verip geçeriz. Çocuktan sonra bunları kaybetmek istemiyorum umarım herşey güzel olur bizim için
Her konuda olumlu dusunmek ve hep pozitif davranmak lazim zaten sen mutlu olunca esinide cocugunuda mutlu ediyosun bebisle beraber cok daha guzel bir evlilik olur insallah allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin
-Mavi
çok teşekkür ederim baştan sona tüm yazılanları okudum ve çok iyi geldi inan. Aklımda bir sürü soru işareti vardı hatta bu korkuya o kadar kaptırmışım ki kendimi kocama sadece bir erkek gözüyle bakıp değerlendirmişim Ne karakteri ne yapısını hiç birini hesaba katmadan. Ne büyük bi hata. Biz çok eğlenen rahat hep Mutlu ve Kocaman bi aşkla bağlı bi çiftiz bu güne gelene kadar neler yaşadıkta kimse ve hiç bişey gülümsememize gölge düşüremedi şimdiyse ikimizin parçasından korkuyorum büyük aptallık. Hamilelik insanın zeka genlerini sabote ediyor sanırım. Uzun Zaman'dan beri ilk kez böyle rahat içim bu konuda. Çok teşekkür ederim iyi ki yazmışsın minnettarım sana
-Mavi
çok teşekkür ederim baştan sona tüm yazılanları okudum ve çok iyi geldi inan. Aklımda bir sürü soru işareti vardı hatta bu korkuya o kadar kaptırmışım ki kendimi kocama sadece bir erkek gözüyle bakıp değerlendirmişim Ne karakteri ne yapısını hiç birini hesaba katmadan. Ne büyük bi hata. Biz çok eğlenen rahat hep Mutlu ve Kocaman bi aşkla bağlı bi çiftiz bu güne gelene kadar neler yaşadıkta kimse ve hiç bişey gülümsememize gölge düşüremedi şimdiyse ikimizin parçasından korkuyorum büyük aptallık. Hamilelik insanın zeka genlerini sabote ediyor sanırım. Uzun Zaman'dan beri ilk kez böyle rahat içim bu konuda. Çok teşekkür ederim iyi ki yazmışsın minnettarım sana
Canım ne demek rahatlamana sevindim
Maşallah size çok güzel bir çiftsiniz
Korkularını inan çok iyi anlıyorum bende düşündüm aynı şeyleri
Henüz bebeğimiz yok ama korkularım geçti en azından
Sağlıkla al kucağına banada dua et
Canım ne demek rahatlamana sevindim
Maşallah size çok güzel bir çiftsiniz
Korkularını inan çok iyi anlıyorum bende düşündüm aynı şeyleri
Henüz bebeğimiz yok ama korkularım geçti en azından
Sağlıkla al kucağına banada dua et
İnşallah cnm sizde en kısa Zaman'da bebeğinize kavuşursunuz umarım. Bebek beklemek hazırlıkları çok güzel şeyler eve gerçekten şimdiden bir tatlı telaş geldi. Umarım doğunca da devam eder
İnşallah cnm sizde en kısa Zaman'da bebeğinize kavuşursunuz umarım. Bebek beklemek hazırlıkları çok güzel şeyler eve gerçekten şimdiden bir tatlı telaş geldi. Umarım doğunca da devam eder