Çocuk gelinler hakkında;

ceydamer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
55
9
98
Gaziantep
Merhaba Arkadaşlar,

Şu an çocuk gelinler hakkında araştırma içerisindeyim ve bu konuyu kaleme alma niyetindeyim.Ama bunun için güçlü verilere ihtiyaç duymaktayım. Onları bilmem, duygularını daha iyi anlamam, hikaye örgülerini dinlemem gerekiyor.

Eğer bir çocuk gelinseniz ve bu korkunç istismara maruz kaldıysanız, ya da maruz kalmış tanıdığınız var ise bana yazmanızı rica ediyorum. Neler yaşadığınızı ve de yaşandığını, duygularınızı, incinmelerinizi ve içinizden her ne söylemek geliyorsa onu yazmanızı rica ediyorum. Özelden de yazabilirsiniz.

Sizlerden isim ve herhangi bir gizli bilgi talebim yok ve bu tür gizlilik arz eden bilgilerin kesinlikle paylaşılmayacağı konusunda sizi temin ederim ki bana gizli bir bilgi vermenize de gerek yok zaten. Olay örgüsü ve duygu akışıyla ilgilenmekteyim.

Beni çocuk gelinlerin istismarına dur demek isteyen ve onları anlatmayı arzu eden amatör bir yazar olarak değerlendirebilirsiniz.

Lütfen bana onların sesi olmak için bu iğrençliği durdurmak için ufacık bir adım atmamda yardımcı olun.

Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Amacınızdan dolayı sizi tebrik ediyor, ve başarılı olmanızı diliyorum. Derin ve zor bi konu.. paylaşabilecek bir bilgim yok fakat sizi canı gönülden destekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…