Selam kızlar ben 24 yaşındayım Okumaya ara verip aklı başına gelen kızlardan biriyim. ben çocuk gelişimi 1 sınıf öğrencisiyim..Bu bölümü isteyek seçtim ve severek okuyorum..OKul biter  Allah izin verirse küçük bir kreş açmayı düşünüyorum..Bir cümleyle çocuklar dünyanın en masum canlıları.. onları çok seviyorum...alkisalkisalkis
ben çocuk gelişimi 1 sınıf öğrencisiyim..Bu bölümü isteyek seçtim ve severek okuyorum..OKul biter  Allah izin verirse küçük bir kreş açmayı düşünüyorum..Bir cümleyle çocuklar dünyanın en masum canlıları.. onları çok seviyorum...alkisalkisalkis

ben çocuk gelişimi 1 sınıf öğrencisiyim..Bu bölümü isteyek seçtim ve severek okuyorum..OKul biter  Allah izin verirse küçük bir kreş açmayı düşünüyorum..Bir cümleyle çocuklar dünyanın en masum canlıları.. onları çok seviyorum...alkisalkisalkis