Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba teşekkür edrim. Benimde 1.5 yaşında bebeğim var. Bu yaşlarda oyunlar daha kısıtlı katılamadıkları için her oyunu oynayamıyoruz. Bu yaşlarda en fazla hayali oyunlar oynanmalı yani bebeğine yemek yedirmesi, uyutması... yada tamir aletleriyle araba onarması, bi kutuya girip kürek çekmesi gibi yaratıcılıklarını geliştirici oyunlar oynanabilir. Vücudunu tanıtırken oyun oynayarak öğretilmesi. Annenin ve babanın işe gider eve gelince evde yaptıkları hareketlerle oyun gibi anlatılabilir. Mesela annem yemek yapar ( yemeği karıstırma herketiyle), babam kahve içerMethaba canim. Guzel konu olmus yuregine saglik ... Bir bucuk yasindaki cocukla ne tur oyunlar oynayabiliriz? Cok hareketli ve anlayis kabiliyeti cok guzel maşAllah dunya tatlisi bir oglum var da onunla hep oynuyorum hoplayip zipliyorum da daha egitici olsun istiyorum. Fikir verebilirsen mutlu olurum.![]()
Çok doğru yapmışsın cnm umarım oğlunda oyunlardan zevk alırBabamiz ise giderken aglardik ta anlattim ona her seferinde babamiz işe gitmesi lazim aksam gelcek diye. Şimdi alistik artik opucuk baybayy yapip gonderiyoruz. anlattiklarini da deneyecegim canim. İlgin ve bilgilerin için çooook teşekkurler![]()
Teşekkür ederim.merhaba tesekkur ederim oncelikle faydali bilgileriniz icin.. benim bir sorum olacak 0 3 ay ve ya 3 6 ay arasi bebekle nasil oyun oynanir . benim kizim eliyle emzigini agzindan alip sokmaya calisiyor. nesneleri tutmaya basladi ama uzanip almiyor 3.5 aylik suanda .. gelisimi icin neler yapabilirim. birde merak ettigim bir konu daha var. bebeklerin gelisminin geriligi ne zmn belli olur ? ve ya belirtilerini nasil anlariz bi sorun var ise ?
Konuşma şeklinde babamız kelimesi dikkatimi çekti. Benim de aynı yaşlarda oğlum var. Sakın yanlış anlamayın eleştirmek için söylemiyorum. Bu konuda bir yazı okumuştum bu konuyu eleştiriyordu. O sizin babanız değil eşiniz kızınızın babası böyle söylememek gerekir gibi. Siz de bir araştırın isterseniz. Lütfen yanlış anlamayın beni.Babamiz ise giderken aglardik ta anlattim ona her seferinde babamiz işe gitmesi lazim aksam gelcek diye. Şimdi alistik artik opucuk baybayy yapip gonderiyoruz. anlattiklarini da deneyecegim canim. İlgin ve bilgilerin için çooook teşekkurler![]()