çocuk gelişimi vs. okul öncesi öğretmenliği

zerenteacher zerenteacher nomunomuchua nomunomuchua bu sene ben de oraya gidicem yani büyük ihtimal o gelicek sıralamama göre de dediğinize üzüldüm gerçekten çok küçük ve liseden hallice bi okul :( ama konumu güzel diye avuttum, siz sırf kampüs için değiştirilir mi sizce :))) o kadar katlanılmaz mı yani?

zerenteacher zerenteacher nomunomuchua nomunomuchua bu sene ben de oraya gidicem yani büyük ihtimal o gelicek sıralamama göre de dediğinize üzüldüm gerçekten çok küçük ve liseden hallice bi okul :KK43: ama konumu güzel diye avuttum, siz sırf kampüs için değiştirilir mi sizce :))) o kadar katlanılmaz mı yani?
zaten ortamı güzelleştiren arkadasların ortamın olacak,, ben tabi 9 sene öncesinden bahsediyorum, 9 senedir gitmedim kampüse belki daha da gelişmiştir, benim zamanımda çok aktivite falan yoktu ama dediğin gibi konum süper..Her yere istediğimiz zaman gidebiliyorduk, beşiktaş taksim mecidiyeköy,üsküdar tek vesait gidebiliyoorduk..Bagdat caddesine yakın mesela çevresinde güzel mekanlar var..
Ha bir de şöyle bişey var devlete atanırsan üniversitenin önemi yok diyorlar ama bence var, hangi ünv mezunusunuz diye sorulunca gurula Marmara diyorum ve bütün stajyarlerim hayranlıkla bakıyorlar:)

Son düzenleme:
zaten ortamı güzelleştiren arkadasların ortamın olacak,, ben tabi 9 sene öncesinden bahsediyorum, 9 senedir gitmedim kampüse belki daha da gelişmiştir, benim zamanımda çok aktivite falan yoktu ama dediğin gibi konum süper..Her yere istediğimiz zaman gidebiliyorduk, beşiktaş taksim mecidiyeköy tek vesait gidebiliyoorduk..Bagdat caddesine yakın mesela çevresinde güzel mekanlar var..
Ha bir de şöyle bişey var devlete atanırsan üniversitenin önemi yok diyorlar ama bence var, hangi ünv mezunusunuz diye sorulunca gurula Marmara diyorum ve bütün stajyarlerim hayranlıkla bakıyorlar:)

Su serpildi içime hayırlısıyla ben de PDR okuyacağım ytü ile marmara arasında kaldım ama Marmara akademik kadro açısındanda daha gelişmiş diye seçtim, sonuçta 4 sene gelip geçer ama diploma kalıcı. Çook teşekkür ettim:KK200:

zerenteacher zerenteacher nomunomuchua nomunomuchua bu sene ben de oraya gidicem yani büyük ihtimal o gelicek sıralamama göre de dediğinize üzüldüm gerçekten çok küçük ve liseden hallice bi okul :KK43: ama konumu güzel diye avuttum, siz sırf kampüs için değiştirilir mi sizce :))) o kadar katlanılmaz mı yani?

Yok yahu binasına ne bakıyorsun sen eğitimi güzeldi bence önemli olan da o. Çok küçük de değildi binaları eskiydi hepsi bu.
Ve evet konum süper kadıköy moda Üsküdar akıp akıp duruyorduk biz :)

Su serpildi içime hayırlısıyla ben de PDR okuyacağım ytü ile marmara arasında kaldım ama Marmara akademik kadro açısındanda daha gelişmiş diye seçtim, sonuçta 4 sene gelip geçer ama diploma kalıcı. Çook teşekkür ettim:KK200:
PDR zaten ön binadaydı , orası daha iyi bizimkinden..Hakkında hayırlısı olsun , pdr çok mantıklı bir seçim

Back
X