Başınızı ağrıtıyorum kızlar.Dünkü 'paramı vermem' nedeniyle evde çok ciddi sorunlar oldu, detaylara girmek istemiyorum.para deyince değişiyor.
nikah yüzüğümüzün parasını gönderdiği çiçeğin parasını ve hatta eğer ondan ayrılacaksam telefon faturasını isteyen balayında hep paralar benden gidiyor diyen adam ailem istanbula dönünce huzur vermiyor bana.bugün bir arbede oldu ve ben yere düştüm, itişme kakışma..ben sıkıldığımı fark ettim.anladm ki bu adamdan bana sadece zarar gelecek.ben boşanmak istiyorum.kenarda 40000 liram ve 3000 lira maaşım var hayatımı kurarım sanırım.gitmiyor yürmüyor ilişki en ufak para ile ilgili karşı çıkışımda şiddete varan şeyler oluyor.şu an kuyruksokumum acıyor.oturup kalkamıyorum.yere düşme esnasında sanırım popoma bişi oldu.eğer o parayı vermezsem evde huzur olmayacakmış, sürekli tartışma çıkaracakmış
ben artık boşanmak istiyorum.
-yarın eşyalı bir ev tutacağım.500 lira imiş.elektrik su 800 olsa geçinirim herhalde.zira babamla da olmuyor.
-ikincisi bu ilçeden gitmek istiyorum.ailem kabul etmezse çocuğa istanbulda bakarız derse 4 yaşındaki çocuğuma farklı bir ilde yalnız bakabilir miyim.mesela balıkesir de çalışmak istiyorum.
-ben artık eni bir yaşam istiorum ama burada değil.bu ilçede değil.
boşananlar nasıl ayrıldınız
ayrıca umarım hamile değilimdir.buna dua edicem.Ayrıca hiçbir yere sığışamadım kızlar.babamın yanında sıkıntı kocamın yanında sıkıntı.