ÇOCUK GÖRÜŞME SAATLERİ

Daha çok zarar vermesinden korkuyor olabilir, başka bir açıklaması yok zira. Ben de rapor alması taraftarıyım ama iyi bir koruma prosedürümüz yok malumun. Zarar görmekten korkuyor, boşanayım da ne hali varsa görsün diyor olabilir; bir şey diyemem. Boşanmayacaksa da çekecek olan kendisi, üç günlük dünyaya dayak yemeye geldim diyecek kadar kendini değersiz hissediyorsa kendisi bilir.
Daha çok zarar görmekten korkan biri eşinin ortamına girer mi vücudundaki morluklarla sizce?

Daha çok zarar görmekten korkan biri eşinin ortamına girer mi vücudundaki morluklarla sizce?

Girebilir. Biraz kırılmış özgüven, özsaygı ile alakalı. "Ben bu yaşadıklarımı hak ediyorum, ben değersizim" gibi bir bilinçdışı düşünce ile. Ama öteki türlü saldırgan bir tavır takınmış olur. Bu tamamen onun sağlıksız düşünce yapısı ile alakalı bu arada kendi düşüncelerim değil.

Daha çok zarar vermesinden korkuyor olabilir, başka bir açıklaması yok zira. Ben de rapor alması taraftarıyım ama iyi bir koruma prosedürümüz yok malumun. Zarar görmekten korkuyor, boşanayım da ne hali varsa görsün diyor olabilir; bir şey diyemem. Boşanmayacaksa da çekecek olan kendisi, üç günlük dünyaya dayak yemeye geldim diyecek kadar kendini değersiz hissediyorsa kendisi bilir.
Bosanmasa bile darp raporu cok lazim olabilirdi konu sahibine. Ben aslinda bosanacagini da dusunmuyorum da bosanip bosanmamasi uzerime vazife degil zaten o da ayri mesele. Ama adamin siddet egilimini belgelemesi iyi olurdu sahsi fikrim. Cocugu da kendisi icin yapmis bir kadin,baba ile fazla gorusmemesini istemek de cocuga haksizlik. Bilemedim. Sirf evlenmis olmak icin evlendi,cocuk yapmak icin evlendi hatta. Simdi de dayak yiyip care dusunuyor. Bu kadar bilincsiz bir anne olunur yani ne diyeyim bilemiyorum astoria

Bosanmasa bile darp raporu cok lazim olabilirdi konu sahibine. Ben aslinda bosanacagini da dusunmuyorum da bosanip bosanmamasi uzerime vazife degil zaten o da ayri mesele. Ama adamin siddet egilimini belgelemesi iyi olurdu sahsi fikrim. Cocugu da kendisi icin yapmis bir kadin,baba ile fazla gorusmemesini istemek de cocuga haksizlik. Bilemedim. Sirf evlenmis olmak icin evlendi,cocuk yapmak icin evlendi hatta. Simdi de dayak yiyip care dusunuyor. Bu kadar bilincsiz bir anne olunur yani ne diyeyim bilemiyorum astoria

Anne baba bireysel çatışmaları uğruna çocuğu heba ediyorlar, ben de çok üzüldüm. Boşanacağını ben de düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim.

O acıttığı ellerimle ben ona yemek yapıp evi temizleyip eksi bakiyelerini kapattım ama o bana eziyet etmeyi tercih etti.

Şunu okurken gözümden yaş geldi.
Rabbim yolunuzu evladınızla güzel kılsın.
Kalmaz yanına ya bu dünya da ya öbüründe, kalmaz.

Darp raporu almama sebebiniz nedir? Hakim boşarken adamı normal bir adam zannetsin, normal insanların haklarını versin diye mi? Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. Bu kadar şiddete eğilimli olduğunu ispat ederseniz çocuğu göreceği süre ve ortama da kısıtlama getirilebilir. Ayrıca tazminat alırsınız, çocuğunuzla kuracağınız yeni yaşamda faydası olur.
Aynen katılıyorum. Darp raporunuz olursa, hâkim görüşme zamanlarını ona göre ayarlar.

Darp raporunu bir an once alın. Sonra görüşme saatleri halledilir. Raporun faydası da olur.

Darp raporu alınsaydı konuda geçerdi herhalde.

Gidin Allasen sinirimizi bozmayın bari.

Kocasının işyerine tişörtle gidip onu rezil eden biri ne sebeple darp raporu almaz algılayamıyorum.
Amac morluklari gostermekti sanirim. Anlamadim ben hic. O morluklari polise gostereceksin yani degil mi? İs arkadaslarina ne?

Amac morluklari gostermekti sanirim. Anlamadim ben hic. O morluklari polise gostereceksin yani degil mi? İs arkadaslarina ne?

Ya zaten boşanacak kadın anneden anahtar beklemez adamı evden atıp kilidi falan değiştirir.
Ayrıca darp raporu alıp uzaklaştırırdı çoktan..
Şu tartaklanmış halde bile hala anahtar bekliyorum diyor.

Allah o yavrunun yüzüne baksın. Pislik herif çocuğa karşı iyi olsa ne olur? Annesinin hunharca dövüldüğüne şahit oluyor..

Kırıcı olmak istemiyorum ama hatırladığım kadarıyla konularının geneli normal değil.
Ya bir problem var veya üzerinde düşünmeyip canının istediğini yapıyor.
Sonu nereye gider sallamıyor, plan falan yok.

Kırıcı olmak istemiyorum ama hatırladığım kadarıyla konularının geneli normal değil.
Ya bir problem var veya üzerinde düşünmeyip canının istediğini yapıyor.
Sonu nereye gider sallamıyor, plan falan yok.
Sallamiyor tabii. Konu sahibi kendi ailesinden kacarken bununla evleniyor muhendis diye sirf. Bari cocugum olsun diyor. Yani tamam cocugun olsun da,oyle guclu bir kadin olmalisin ki kocaya eyvallahin olmadan dogurman icin. Konu sahibinde o guc yok ki. Hala dayagi yedigi evdde oturup anasindan anahtar bekliyor. Yazik ediyor kendine valla yazik.

darp raporu alın , şikayette bulunun , tedbir kararı aldırın. ama lütfen çocukları kavganızdan uzak tutun.

Çocuğa üzüldüm madem adamın sağlıksız davranışları var nasıl emanet edeceksin hakim bunu nerden bilecek sen kanıt sunmazsan? Senin davranışlarından ayrılığın uzak olduğu ortada burda ne için fikir istediğini anlamak zor evde mi saklamayı planlıyorsun çocuğu ?

Kendini, kocanı herşeyi boşver ne olursa olsun ama bu çocuğa bunları yaşatmaya hakkınız yok !
Bu dünyaya çocukları korumak kollamak sahip çıkmak için anne olarak biz varız.
Siz ebeveyn olarak anlaşamıyor olabilirsiniz ancak çocuğuma iyi davranıyor,sırf hırsımdan göstermicem diyip, hem darp raporu almayıp, hem de o evde oturmaya devam etmek ne yaman çelişkiler ??
Boşanmıcaksanızda bir süre gidin ailenizde yaşayın kafa toplayın çünkü hiç normal sağlıklı değil yaptıklarınız. Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş konularınıza baktım. 15 Temmuz'da açmış olduğunuz konuda şöyle demişsiniz:

Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.oysa çok basit bişiyden çıkmıştı tartışma.bana on kez tekrar etme demiştim bişiyi.sonra tartışma aldı başımı yürüdü.birkaç küfür de ben ettim.kızlar dün başım çatladı.evden çıkıcam çantamı vermiyor.annemlerim evinin anahtarını saklamış.bugün zar zor gelebildim annemin evne.onlar istanbuldalar.kafam burada bile rahat değil.yaşama güvenim gitti.evin içinde dırdır eden adam çoo zor
Geçen sene boşanmayu denedim olmadı...böyle sıkıntılı benim hayatım ve boşanma korkutuyor sanırımgüvenim yok

1 Eylül'de ise şöyle:
Başınızı ağrıtıyorum kızlar.Dünkü 'paramı vermem' nedeniyle evde çok ciddi sorunlar oldu, detaylara girmek istemiyorum.para deyince değişiyor.
nikah yüzüğümüzün parasını gönderdiği çiçeğin parasını ve hatta eğer ondan ayrılacaksam telefon faturasını isteyen balayında hep paralar benden gidiyor diyen adam ailem istanbula dönünce huzur vermiyor bana.bugün bir arbede oldu ve ben yere düştüm, itişme kakışma..ben sıkıldığımı fark ettim.anladm ki bu adamdan bana sadece zarar gelecek.ben boşanmak istiyorum.kenarda 40000 liram ve 3000 lira maaşım var hayatımı kurarım sanırım.gitmiyor yürmüyor ilişki en ufak para ile ilgili karşı çıkışımda şiddete varan şeyler oluyor.şu an kuyruksokumum acıyor.oturup kalkamıyorum.yere düşme esnasında sanırım popoma bişi oldu.eğer o parayı vermezsem evde huzur olmayacakmış, sürekli tartışma çıkaracakmış
ben artık boşanmak istiyorum.
-yarın eşyalı bir ev tutacağım.500 lira imiş.elektrik su 800 olsa geçinirim herhalde.zira babamla da olmuyor.
-ikincisi bu ilçeden gitmek istiyorum.ailem kabul etmezse çocuğa istanbulda bakarız derse 4 yaşındaki çocuğuma farklı bir ilde yalnız bakabilir miyim.mesela balıkesir de çalışmak istiyorum.
-ben artık eni bir yaşam istiorum ama burada değil.bu ilçede değil.
boşananlar nasıl ayrıldınız
ayrıca umarım hamile değilimdir.buna dua edicem.Ayrıca hiçbir yere sığışamadım kızlar.babamın yanında sıkıntı kocamın yanında sıkıntı.

Üzgünüm ama ben sizin boşanabileceğinizi düşünmüyorum. Darp raporu alıp bir an önce çocuğunuzla o evden çıkmak yerine t-shirt giyerek eşinizin iş yerine gidip onu rezil etmek ne kazandırdı size?

Gerçekten kızıyorum bu tip kadınlara. Maddi gücünüz var, ayaklarınızın üstünde durabilecek durumdasınız ancak siz darp edilip evli kalmaya devam etmeyi tercih ediyorsunuz.

Bence aynen böyle devam edin. Kim bilir belki eşiniz(!) bir gün size el kaldırmaktan vazgeçer!!

Konu sahibi ,arkadaşlar sağolsun eski konularını kopyalamislar, bu sebeple bosanmayacagin kanaatindeyim. Boşanmak isteyen kadının elinde kanıtı olur .hani darp raporun ? Bu kadar işkenceye bir rapor alamadın mi ? Boşanmak istemiyorsun belli ki ..niyetin adama ayar vermek ama çok dikkat et bu dayaklarin sonu ölümle bitebilir .her defasında dozu artan bir şiddetten bahsediyorsun çünkü .adam hıncını alamadikca daha da zalimleşecek .baş git babanın evine , acı çekmek zevk mi veriyor ? Ayrıca çocuğun babayla görüşme saati düşüneceğin en son şey ..önce bi k.çını kurtar

Back
X