cocuk iliskiyi nasil etkiler ?bebesi olanlardan cvp bekliyorum :)

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?

11 aylık evlıyım 28 yasımdayım
bu tamamen ıkınızınde hazır olmasıyla alakalı
cocuk haberınden sonra esımın sevımlılıgıne sevımlılık katılacagını bılseydım sımdıye 10 kere dogururdum
varlıgını konusmak bıle nese getırıyor
sorununuz yoksa ıkınızde hazırsanız cok guzel duygu
allah ısteyen herkese nasıp etsın

Aliskanliklarina bagli bi insan oldugundan alisamadi daha 4 yildir beraberiz nisan sevgili durumu dahil,anlasiriz kirmayiz birbirimizi eminim dunyanin en iyi banasi olur.

Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
kahveyi filan azaltmasını beklersen daha çok beklersin adam çocuğun gürültüsünden bıkıp kendini daha çok kahvelere atabilir

Son düzenleme:
Bir evlilik sağlamsa çocuk sahibi olunmalı. Çünkü çocukla birlikte mücadele edilmesi gereken sorunlar sorumluluklar ortaya çıkıyor. Çocuk eve filan bağlamaz bence kimseyi. Aglamalariyla kaçırabilir ama :))

daha çok erken hele kahve alışkanlığı varsa yapma çevremden biliyorum hiç iyi olmuyor azaltsin kahve ye gitmeyi ozaman düşünün

Bir evlilik sağlamsa çocuk sahibi olunmalı. Çünkü çocukla birlikte mücadele edilmesi gereken sorunlar sorumluluklar ortaya çıkıyor. Çocuk eve filan bağlamaz bence kimseyi. Aglamalariyla kaçırabilir ama :))
Bilmiyorum ama esim tam bir cocuk manyagi cook seviyor kimde cocuk gorse kucaklar hemen

Cocugu adami ewe baglamk icin yapmayi dusunuyorsun gibi sezdim cocuk bu amacla yapilmamali :12: zaten bebek oluncada degismiyorlar gerci herkez farklidir ama erkekler aliskanliklarindan kolay kolay vazgecemiyorlar

Çocuk bi adamı eve bağ la maz.
Sıyrılın bu düşünceden, olan çocuklara oluyor sonra.
Iyi birer anne baba olabilecek misiniz her konuda?
Tek başına ( babası olmadan da) yetebilecek misiniz ona?
Ve gerçekten sadece istediğiniz için mi istiyorsunuz? Bunların cevabını verin sonra yapın o çocuğu.
Bana kalırsa bekleyin biraz.

Çocuk yaparsın bu sefer eşim kahveden gelmiyor, bütün yük benim üzerimde bütün gün evdeyim diye konu açarsın demedi deme. Önce eşinle konuş bebek olduğunda bu alışkanlıklarına çeki düzen verip vermeyeceğini sor. Seni buna inandırsın

Ben de hazir degilim diyordum ilk gunden. Evliligin 8 . ayda baktim ikna olmusum. Tamam dedim olsun artik. Oay hamile kaldim. Hayatimin en guzel 9 ayini gecirdim. Sonra bebegimize kavustuk.

Evliligimizin ilk zamanlari esim ailem herseyden onemli diyordu . onlar oncelikli tabiki diyordu kiriliyordum. Bebek dogdu. Benim ailem sizsiniz artik cocugum var. Sorumluluklarim artti dedi. Ogun bugundur de babaligindan cok memnunuz.

kahvede ne ısı var yahu
ben o kısmı gormedım..
gelsın 50 yasına akranlarıyla zıhın jımnastıgı ıcın 101 oynasın...

Eşi evliliğe alıştırmak için çocuk yapılmamalı. Çünkü bazı erkekler bebekle birlikte tam aile olduk derken bazı erkekler karısını anne rolünde görmekten pek hoşlanmaz ve sorular oluşur. Burada okuyoruz bebek oldu eşimle aramız eskisi gibi değil konularını

Back
X