Gebeliğe Hazırlık Çocuk istiyorm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azragulcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
137
41
18
29
Benim 1 çocugum var 2 buçuk yaşında 2. Çocuğu istiyoruz ama olmuyor niye böyle oluyor yaşayan oldu mu hiç Bi sağlık sorunum yok normal yolla oldu çocuğum :KK61:

Doktora muayene ol bence eğer bi sıkıntın hastalığın yoksa hemen oluvercek diye bişey yok akışına bırak nasip sonucta bu işler hemen ol diyince olmazki

6 ay oluyo korunmuyoruz haziranda kimyasal gebelik vardı düşük yaptım
Haziran ayi diyorsunuz daha yeni olmuş rahim kendini hemen toplayamayabilir biraz daha bekleyin. Vakti zamanı geldiğinde olur her şey. Zamanını bekleyin stresten uzak durun.

Dr çocuk istiyorm diye gttim yumurtalık tembelliği var dedi 3 kilo ver dedi düşükten sonra gittim

3 kg verilebilir zor değil. Yumurta tembelliğine gelince bu sorunu yaşayan ben de dahil cok kadin var
Ama neden yumurta tembelliği var diye sorarsan sebebi sadece stres ve üzüntü.
Kafaya takmadiginiz ay hamile olursunuz. Tecrübe konuşuyor.

6 ay oluyo korunmuyoruz haziranda kimyasal gebelik vardı düşük yaptım
İnstagramda ünlü bi kadın doğumcunun sayfasında okumuştum. Korunmayı bıraktıktan sonra ki süreçte 35 yaş altındaysanız 1 sene gebelik olmaması normal, 35 yaş üstündeyseniz 6 ay geçti diyelim gebelik yok doktora başvurabilirsiniz yazmıştı

İnstagramda ünlü bi kadın doğumcunun sayfasında okumuştum. Korunmayı bıraktıktan sonra ki süreçte 35 yaş altındaysanız 1 sene gebelik olmaması normal, 35 yaş üstündeyseniz 6 ay geçti diyelim gebelik yok doktora başvurabilirsiniz yazmıştı
Korunduğumuzdan dolayı böyle geç çocuk sabihi oluyoruz

Back
X