Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım 7 gün sabret bir test yaparsın belirtiler hamilelik gibi duruyor ama bazen psikolojik olarak çok kaptırıyoruz ve öyle tepkiler veriyor vücut. En sağlıklısı adetinin geçmesini bekleyip kan vermek. İnşallah hamilesindir
hamile kalmaya çalışırken sık sık yaşadığım belirti denilebilecek durumlar bunlar. malesef adet belirtileri ile çok benzer olduğu gibi insan bebek istemeye başlayınca da sanki öyleymiş gibi vücudumuz bizi yanıltabiliyor. adetiniz gecikmeden kendinizi çok dinlemeyin derim. yoksa kişi gerçekten yok yere hayal kırıklığına uğrayabiliyor. ikinci çocuk yapsak mı yapmasak mı diye düşünmüştük geçen ay. daha ilk ay olmasına ve sonradan bundan vazgeçmemize rağmen bende yine aynı atak olmuştu. bir heves kırılması yaşanıyor. üzülmemen için söylüyorum adetin geçene kadar belirti izleme
hamile kalmaya çalışırken sık sık yaşadığım belirti denilebilecek durumlar bunlar. malesef adet belirtileri ile çok benzer olduğu gibi insan bebek istemeye başlayınca da sanki öyleymiş gibi vücudumuz bizi yanıltabiliyor. adetiniz gecikmeden kendinizi çok dinlemeyin derim. yoksa kişi gerçekten yok yere hayal kırıklığına uğrayabiliyor. ikinci çocuk yapsak mı yapmasak mı diye düşünmüştük geçen ay. daha ilk ay olmasına ve sonradan bundan vazgeçmemize rağmen bende yine aynı atak olmuştu. bir heves kırılması yaşanıyor. üzülmemen için söylüyorum adetin geçene kadar belirti izleme
canım 7 gün sabret bir test yaparsın belirtiler hamilelik gibi duruyor ama bazen psikolojik olarak çok kaptırıyoruz ve öyle tepkiler veriyor vücut. En sağlıklısı adetinin geçmesini bekleyip kan vermek. İnşallah hamilesindir
Artık üzülmüyorum ama çevremde ki insanların yorumları beni çok yordu kimseye derdini anlatamıyorsun ve onu geçtim eşim çok istiyor her adet olduğumda kahroluyorum eşime bile söylüyemiyorum hasta oldugumu
Artık üzülmüyorum ama çevremde ki insanların yorumları beni çok yordu kimseye derdini anlatamıyorsun ve onu geçtim eşim çok istiyor her adet olduğumda kahroluyorum eşime bile söylüyemiyorum hasta oldugumu
henüz 6 aylık evliymişsiniz ne yorumu çevreden ALLAH aşkına insanlar da bir garip. daha yeni evliyiz düşünmüyoruz deyin geçin. umarım en kısa zamanda istediğiniz güzel haberi alır sağlıkla dünyaya getirirsiniz.
İyi günler kızlar ilk paylaşımım yardımcı olursanız sevinirim 6 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama eşiminde benimde hiç bir sorunum yok bunun için muayene olduk tahliller yaptık ama bişey çıkmadı ve en son doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalıklarım çatlamış adet olmama 7 gün var ve düzenli olarak hergün ilişkide gördüm 10 gündür gögüs agrısı bel ağrısı ve vücutta aşırı sıcaklık artışı her sabah mide bulantısı ara ara baş dönmesi sık sık idrara çıkma kasık ve karın ağrısı var acaba hamilelik belirtisi mi ve sağ ve sol yumurta çatlaması iyi bişey mi ve gögüsler de aşırı damarlanmalar belirlendi ve aşırı halsizim ve sancılarımda çok hamilelik belirtisi mi kızlar bu durumu yaşıyan var mı