- 3 Mayıs 2016
- 177
- 91
- 18
- Konu Sahibi Berazberaz
Selam kızlar.7ay oldu düşük yapalı ama daha gebe kalamadım.Çok istiyorum gebeliği hızlandırmanın yolları nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın. inanın stres o kadar çok etkiliyor ki gebe kalmayı. takmayın kafanıza. Olur inşallahBende 1 kurtaj gecirdim ve 6 7 aydir hamile kalamadim korkuyrm icim icimi kemiriyo![]()
Tesekkur ederim insallah hepimizin. birde ben ozamanlar blumia hastasiydim yediklerimi istifra ediyodum 45 kiloydum hic bisey yemiyodum sagliksiz besleniyodm yani ama adetlerm duzenliydi buda etkilemis olablrmiKorkmayın. inanın stres o kadar çok etkiliyor ki gebe kalmayı. takmayın kafanıza. Olur inşallah
nasıl yani?zevk suyunu bir araştır ...
Siz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yokzevk suyunu bir araştır ...
o nedir yahuSiz zevk suyuna kafayı taktınız heralde başka bir yerde daha okumustum öyle bir yorumunuzu :) Alakası yok zevk suyuyla hamile kalma diye birşey yok
Ben de bilmiyorum ki neye dayanarak öyle diyoro nedir yahu