Çocuk kitapları üzerine bir sayfam var ama kimse görmüyor gibi hissediyorum fikir verir misniz?

dedomnz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
3
1
1
38
Merhaba,
Çocuk kitaplarına gönül vermiş biriyim. Instagram’da … adında bir sayfa açtım. Güncel kitaplar, yaratıcı reels’ler, eğlenceli anketler vs paylaşıyorum ancak büyük emek vermeme rağmen sayfa görünür olmuyor. Etiketlediğim yazarlar ya paylaşmıyor ya da sadece beğenip geçiyor. Takipçi sayım çok yavaş artıyor.
Görünürlük kazanmak ve doğru kişilere ulaşmak istiyorum ama nasıl?benim gibi bir dönem bu süreci yaşayan ya da sosyal medya konusunda fikri olan varsa önerilerini çok merak ediyorum. 🙏
Sayfama bakıp geri bildirim verirseniz ayrıca sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim. 💛

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfanıza göz attım çok tatlı bir sayfa.
Fakat zaten ilk gönderiyi 26 haziranda atmışsınız .
Yani daha 1 ay bile olmamış beklentiniz çok yüksek gibi geldi bana.
Ben de takibe aldım sizi bu arada :)
Yavaş yavaş ilerleyin derim günde bir dönderş birkaç story atsanız yeterli sanki şimdilik .

Sayfanıza göz attım çok tatlı bir sayfa.
Fakat zaten ilk gönderiyi 26 haziranda atmışsınız .
Yani daha 1 ay bile olmamış beklentiniz çok yüksek gibi geldi bana.
Ben de takibe aldım sizi bu arada :)
Yavaş yavaş ilerleyin derim günde bir dönderş birkaç story atsanız yeterli sanki şimdilik .
Özür dilerim🙏 işlem sırasında sayfa kaymış, hata düzeltildi 😬

Sayfanız çok kaliteli ve benzerlerinden daha nitelikli. Ben de takibe aldım.

Daha yenisiniz, siz böyle kaliteli içerik üretmeye devam ederseniz, istemeseniz de takipçiniz artar. Bir de şu an malum tatil dönemi. Okulların açılmasıyla özellikle anneler otomatik olarak kitap arayışına girecektir zaten. Aşkla yaptığınız her şey size geri dönecektir. Başarılar dilerim.

Back
X