• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk konusu

Annemin sacmaladigini dusunmuyorum evladi icin Her anne en iyisini ister. O borclar esimin keyfi olarak arkadaslarina para sacip borclarini vermedikleri icin benim suan sikinti cektigim dugundeki paralari borsaya yatirip batirdigi ailesi hic yardim etmedigi icin herseyin ustumuze kaldigi borclar Suan midemden dolayi ciddi anlamda rahatsizim iltihapli romatizma tedavisi goruyorum ve yumurtaliklarimin islevi yok derecede az 1 Ay da 1 gün adet oluyorum 4 Ay olmuyorum erken yasta menepoz diye bir durum var yani sizce simdi bu hayalimi oteleyip anneme sacmaliyorsun diyip ise girip esimin borclarini odemeliyim oyle mi?

nasıl olduysa oldu eşinizin borçları sizin de sorununuz ve eğer olursa çocuğunuzun da sorunu olacak... çalışmanın nesi varmış herkes elinden geldiğince bir işe girip sorumluluklarını paylaşmalı bence. ayrıca sırf çocuk istiyorsunuz diye borç içindeyken ve kocanız da istemezken çocuk yapmaya kalkmak ne kadar büyük bencilliktir. bir doğum yapmak, sonra çocuğun bezi maması kıyafetleri her türlü ihtiyacı ne kadar masraflı hiç haberiniz var mı... bence insanlar maddi durumlarını hazırlamadan asla çocuk yapmaya kalkmamalı.

Hic kafana takma canını sıkma psikolojinin buyuk etkisi var hamilelikte. Pkosu olan ters rahime sahip bir arkadasim rahatligi sayesinde ilk ayinda hamile kaldi. Eşinle konuş ve zayif noktasından yakala :KK66:
O borclar icin de ben olsam kilimi kipirdatmazdim beni dinlemeyen adama maddi konuda yapacak bir sey kalmamıştır. Yalniz bu sure zarfinda sen de para biriktirmeye calis ki icin daha rahat olsun :KK66:

Cok sevindim canim insallah darisi bana olsun Cok haklisin Tabi ki birikim yapmayaca calisacagim paralari batirdi altinlari sakladim onlarida hic etti 3.500 kadar para birikimimiz vardi onu da harcadi acikcasi boyle yaptigi icin icimden yardim etmekte gelmiyor ama Anne olmak icin bi seyler yapmam lazim :)

Parasiz bebek bakilmiyo kocan hakli.

Daha dogmadan bir suru masrafi var. Doktor kontrolleri testler dogum ucreti. Yatagi mobilyasi arabasi bezi kiyafeti mamasi.

Soylenecek soz cok ama allah size akil versin ,
En basit seyde sinir krizi gecirecek biri sizce ne kadar anne olabilir,
Hayat gulluk gulistanlik mi ,
Annenizin kafasinda giderseniz hayatiniz daha cok zora girer,
Esiniz o ya da bu sebeble borc yapmis ,kabullenin ,siz kabul etmediginizde o bnorc yok olmuyor ,
Herkesin ne saglik problemleri var ,calisiyor ,kendi hayatlarini devam ettiriyorlar ,annelik hayalinizi gerceklestirmek icin once sagliginizi toparlayin ,bir is edinin,
Hayalleriniz icin kimsenin ,esiniz dahi olsa sponsor olmasini beklemeyin ,

En basit seyde sinir krizi gecirecek biri sizce ne kadar anne olabilir Ne demek Ben sadece sinir krizi gecirdim yazdim icerigini ve nedenini yazmadim bilmeden bu cumleyi Kurmaniz ne kadar saglikli sizce? 2 Ay once babami kaybettim yazarken illa konudan konuya mi atlamam gerek bu boyle olmamis dendi diye Kim sinir krizi gecirirr burda kimseyi yargilamak kimsenin haddine degil akliniza yatmayan konuysa yorum yazma mecburiyetiniz yok

Cok sevindim canim insallah darisi bana olsun Cok haklisin Tabi ki birikim yapmayaca calisacagim paralari batirdi altinlari sakladim onlarida hic etti 3.500 kadar para birikimimiz vardi onu da harcadi acikcasi boyle yaptigi icin icimden yardim etmekte gelmiyor ama Anne olmak icin bi seyler yapmam lazim :)
Insallah hazir oldugunda kısa zaman icinde guzel haberler alırsın. Eşin de seni anlar ve yardimci olur.

En basit seyde sinir krizi gecirecek biri sizce ne kadar anne olabilir Ne demek Ben sadece sinir krizi gecirdim yazdim icerigini ve nedenini yazmadim bilmeden bu cumleyi Kurmaniz ne kadar saglikli sizce? 2 Ay once babami kaybettim yazarken illa konudan konuya mi atlamam gerek bu boyle olmamis dendi diye Kim sinir krizi gecirirr burda kimseyi yargilamak kimsenin haddine degil akliniza yatmayan konuysa yorum yazma mecburiyetiniz yok
Babanizi kaybetmissiniz basiniz sagolsun ,o aciyla sinir krizi gecirdiyseniz gecmis olsun ,
Biz ,muneccim seysi yemedik ,konulari dogru duzgun yazarsaniz anlayabiliriz ,
Siz ne yazarsaniz ona uygun yorum yazariz ,
Size yorum begendirme gibi bir durumumuz hic yok,
Yok yazilanlari begenmiyorsaniz konunuzu kapattirabilirsiniz,
Amac objektif bakis acisi sunmak konu sahibini hos tutmak degil ,bilmek farkinda misiniz

Eşiniz bence haklıı..
Anneniz ise bir o kadar haksız.
Ne demek onun görevi sana bakmak?
Maddi şartlarınız ve sağlık durumunuz elverişli değilse bekleyebilirsiniz.
Bebeğinizin maddi yönden rahat ve sağlıklı bir anneye ihtiyacı var çünkü gelecekte.

Back
X