- 3 Eylül 2010
- 1.174
- 2.783
- 333
- Konu Sahibi kelebek4616
Annemin sacmaladigini dusunmuyorum evladi icin Her anne en iyisini ister. O borclar esimin keyfi olarak arkadaslarina para sacip borclarini vermedikleri icin benim suan sikinti cektigim dugundeki paralari borsaya yatirip batirdigi ailesi hic yardim etmedigi icin herseyin ustumuze kaldigi borclar Suan midemden dolayi ciddi anlamda rahatsizim iltihapli romatizma tedavisi goruyorum ve yumurtaliklarimin islevi yok derecede az 1 Ay da 1 gün adet oluyorum 4 Ay olmuyorum erken yasta menepoz diye bir durum var yani sizce simdi bu hayalimi oteleyip anneme sacmaliyorsun diyip ise girip esimin borclarini odemeliyim oyle mi?
nasıl olduysa oldu eşinizin borçları sizin de sorununuz ve eğer olursa çocuğunuzun da sorunu olacak... çalışmanın nesi varmış herkes elinden geldiğince bir işe girip sorumluluklarını paylaşmalı bence. ayrıca sırf çocuk istiyorsunuz diye borç içindeyken ve kocanız da istemezken çocuk yapmaya kalkmak ne kadar büyük bencilliktir. bir doğum yapmak, sonra çocuğun bezi maması kıyafetleri her türlü ihtiyacı ne kadar masraflı hiç haberiniz var mı... bence insanlar maddi durumlarını hazırlamadan asla çocuk yapmaya kalkmamalı.