- 13 Haziran 2011
- 12.728
- 7.842
- 448
arkadaşlar bir ay sonra düğünüm var. yaşım 28 nerdeyse. çoçukları çok seviyorum ama aslında bir sene kadar çoçuk yapmayı düşünmüyordum. amma velakin aklımı kurcalayan birşey var. ben yıllardır kendimi bildim bileli adet düzensizliği çekiyorum. hormon sonuçları temiz çıktı ama ara ara hep yasmin kullandım. bundan altı ay kadar oncede 6cm kist çıktı sol yumurtalığımda. neyseki kaboldu daha doğrusu çok ufalmış ama doktor her an hortlayabilir dedi. yasmini kullanmadığım zamanlarda hiç adetimin geleceği günü bilmem bazen 2 ay bazen daha fazla aralıklarla gelir. şimdi sorunum şu görünen o ki ben sanki hapı hemen bırakırsam çoçuk sahibi olamam hemen diye düşünüyorum. ustelik nişanlım geçmiş yıllarda varıkosel ameliyatı geçirmiş.
bilmiyorum kuruntumu yapıyorum ama çoçuk sahibi olmak için uğraşan arkadaşlar veya geçte olsa isteğine kavuşmuş anneler sizde benim gibi hep duzensizlikmi çektiniz? ne tavsiye edersiniz. çoçuk sahibi olmayı ertelersem ya hiç olmazsa diye korkuyorum. Tabiki Rabbim bilir ama tecrubeli arkadaşlardan fikir almak istedim
bilmiyorum kuruntumu yapıyorum ama çoçuk sahibi olmak için uğraşan arkadaşlar veya geçte olsa isteğine kavuşmuş anneler sizde benim gibi hep duzensizlikmi çektiniz? ne tavsiye edersiniz. çoçuk sahibi olmayı ertelersem ya hiç olmazsa diye korkuyorum. Tabiki Rabbim bilir ama tecrubeli arkadaşlardan fikir almak istedim