Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ve Biberon vermeyin lütfen. Biberona alıştı mı iyice çaresiz kalırsınız.
Mememin basi cok buyudu acaba ondan mi almadi sarilik yok dedi o kadar baska bisey demedi su an zorla uyandirdim aliyor sonra agliyor birakiyor memeyi ama 2 gun tutupta su an tutmamasi beni uzuyor
Dünyada sadece iyi insanlar yok! !Kotuler de var .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Mememin basi cok buyudu acaba ondan mi almadi sarilik yok dedi o kadar baska bisey demedi su an zorla uyandirdim aliyor sonra agliyor birakiyor memeyi ama 2 gun tutupta su an tutmamasi beni uzuyor
olabilir .
uzulme canim seni çok iyi anlıyorum . sadece simdilik doysun . sen de yine uzulmeden memeyi dene . almadi mi kasikla yine icir sütünü . nasil kolay geliyorsa biberona alisir belki ama benim kiz alismadi bu asamada alismaz aslında çünkü meme emme guduleri var .
olabilir .
uzulme canim seni çok iyi anlıyorum . sadece simdilik doysun . sen de yine uzulmeden memeyi dene . almadi mi kasikla yine icir sütünü . nasil kolay geliyorsa biberona alisir belki ama benim kiz alismadi bu asamada alismaz aslında çünkü meme emme guduleri var .
Risk almasın bence biberon vererek. Ben de kolayıma geldi diye biberon verdim ilk günler sütüm geç geldiği için ve alıştı. Üçüncü hafta Kolik olunca mememi bırakmadı. Yoksa beni emmiyordu
Geçecek bugünler dayanın. Emecek bebişiniz ayrılmak istemeyecek sizden
Geçecek bugünler dayanın. Emecek bebişiniz ayrılmak istemeyecek sizden
Yeni emzirdim ama yarim saat ugrastirdi beni ama 15 dk filan emdi.sonra gazini aldim ve uyudu simdi.doktor kusarsa doymus demektir dedi ama benim cocuk emdikten sonra pek kusmuyor.bugun sadece ogle arasi kustu.baskada yok.normalmi sizce ??
Dünyada sadece iyi insanlar yok! !Kotuler de var .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Yeni emzirdim ama yarim saat ugrastirdi beni ama 15 dk filan emdi.sonra gazini aldim ve uyudu simdi.doktor kusarsa doymus demektir dedi ama benim cocuk emdikten sonra pek kusmuyor.bugun sadece ogle arasi kustu.baskada yok.normalmi sizce ??
oh oh maşallah .
gerçekten sizi düşünüyordum hep ne yaptı diye.
hamd olsun emmis ya daha emer inşaallah .
:) :)
benimkilerin ikisi de kusmazdi tombis tombis olmuslardi . :)
Ooo super:))) doyduğu çiş sayısından anlaşılır. 24 saat içinde 6-7 çiş en az. Doktorlar bunu söyler ki çişi takip edin diye.
Tsk ler ark lar bizde cok mutluyuz

cis sayisi 4 oluyor galiba saymadim ama bugun sayacam inş.

Memeye cok sut dolup basi sertlesincede almak istemiyor. Biraz basini sıkın yumusasin birde oyle vermeyo deneyin
Merhaba konuyu gorunce yazmak istedim bende onbes gunluk bebek annesiy ve sizin cektiginiz durumun aynisini cektim oglum hastane ve eve geldigimiz ilk gun surekli uyudu hatta aksam altidan gece onikiye kadar hic uyanmadi ne yaptiysak olmadi mememi emmiyordu ama benim gogus ucum yoktu fazla esim pompa aldi ama sutum gelmedi slikon uc aldik ilkten tutmadi son care mama aldik ama yapmadan bi mememi tuttu oglum digerinide slikon ucla veriyodum biraz tutunca ve cikarinca ucunu cikarip mememi veriyodum oyle oyle alistik o yuzdn sabredin ve bebeginizin agzina gogsunuzun tam yerlestigine dikkat edin kahverengi halkaya kadar sokmaya valisin ve inat edip basini geri atmaya calssada direnin insallah yardimim dokunmustur ve silikon ucuda deneyin derim ben cok faydasini gordum
Mrb lar 3 gun once sezeryanla erkek cocul dunyaya getirdim.saglikli hicbir sorun yok cok sukur ama ilk iki gun emdi sutumu ama su 24 saatte ne yaptiusam cocuk memeden kendisini itiyor agliyor surekli sabirla tekrar veriyorum yine ayni bende pompayla sagip kasikla veriyorum aman cocugim ac kalmasin diye.cok uzuluyorum bu duruma sutum olmasina ragmen neden almaz cocugum sutum akip gidiyor oylesine mememden.lutfen tecrubeli anneler bana yardim edin.doktora gitsem bana yardimci olurmu
Bnce gazı vardır damla kullan erken başlamış gazı
ponçiğim benim
Kayıtlı Üye
Meme basiyla ilgili de olabilir cok kucuk yada cok buyukse sevmemistir bebek degilse gazi vardir
Almiyor ki cocuk su an 2 saate yakin uyuyor uyandiriyorum mememi almiyor yine daliyor uykuya
İstersen sarılığı geçene kadar sütünü sağ biberonla ver uyanık yakaladığında emzir...devamlı biberon verme ama...benimki de aynıydı sarılıktı bu da onu uyutuyordu ben de altını açıp orasını burasını sıkıyordum gene de bir iki fırt anca çekiyordu ben de çok ağır uyurken biberon verdim...sıvı aldıkça sarılık birden düştü...şimdi 43 günlük biraz daha uyanık kalmaya başladı...3 saatten fazla uyumasına izin vermiyorum...gece bile kaldırıp uyandırıp emziriyorum...tembel benim oğlan o nedenle az kilo aldı...toparlansın diye mama da veriyorum