Cocuk mu sandi

Pinar su

Tc
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
95
21
13
Sevgilimle olankari biliyorsunuz daha once konu acmistim bugun iki dakika kapiya in dedi indim birtane cikolata almis ben yedim sensiz bogazimdan gecmedi dedi arabayla geldi arabadan inme nezaketinde bike bulunmadi cocuk gibi ebni bir cikolatayla mi kandirabilicegini snaiyor daha once abime gozu yuzksekte degil diye soylemisti simdi bu iyimi kotu mu ben bu iai anlamadim o kadar kufurler bagirip cagirmalar bir cikolatayla mi kandiricak beni :( nesimdi sizce bu neden yapiyor

jest yapayım derken daha çok batırmış çok normal biri değil sanırım psikolojik sorunları var galiba

valla kendini seven insan öyle biriyle hayatına devem etmez. evcilik oyunu değil hayat , bir çikolatayla gönül alacak kadar da basit değil . böyle kendini bilmez insanlar yüzünden mahvoluyor kızlarımızın hayatı. yine şanslısın ki şimdi göstermiş ne olduğunu ya evlenince gösterseydi :(

kız sen hala unutmadınmı bu cocugu bırak gitsin bak beni dinle neler yazdım sana okudunmu yazık günah etme kendine..

YA bence sende takınıtı yapmışsın birak acını içine göm .kesinlikle ileri içi bir hayat düşünme yoksa çook üüzülrsn

Cok zor bir durumdayim artik aklimi kullanmiyorum mantikli hareket edemiyorum sevgimden hersey sarpa sariyor beynim dondu

Eski konunuzu okudum yerinizde olsam değil çikolata fabrikasını üstüme yapsa barışmam
evlenmeden küfür varsa bağırma varsa evlendikten sonrada devam edecektir ve muhtemel şiddette yanında gelecektir
bir de öğretmenliği bırakmışsınız aileniz sizi bunun için mi okuttu
bana hiç normal gelmedi
bir kağıdı ikiye bölün bir tarafa iyi yanlarını bir tarafa kötü yanlarını yazın
bakalım hangisi ağır basacak iyi tarafta sevgiden başka 2 kelimden fazla yazacağınızı sanmıyorum
kelimlerim rahatsız ediciyse dost acı söyler tamamen iyiliğiniz için

Asla soyledikleriniz cok normal birsey herkez neler soyluyor beynim almiyor sanki donuk oluyorum sanki cok aradayim beni evkenmeye zorluyor niye evlenmiyoruz diyor zaten ayni binada oturucakmisiz annrsinin babasinin yaninda olurmusuz bor yatmaya eve inermisisz falan filan daha bir dunya sey var beni evliyken ne bekliyor bekarken ne bekliyor diye dusundugumde evlenmemeliyim diye dusunuyorum ama beni zorlayip etkilemeye calisiyor

Asla soyledikleriniz cok normal birsey herkez neler soyluyor beynim almiyor sanki donuk oluyorum sanki cok aradayim beni evkenmeye zorluyor niye evlenmiyoruz diyor zaten ayni binada oturucakmisiz annrsinin babasinin yaninda olurmusuz bor yatmaya eve inermisisz falan filan daha bir dunya sey var beni evliyken ne bekliyor bekarken ne bekliyor diye dusundugumde evlenmemeliyim diye dusunuyorum ama beni zorlayip etkilemeye calisiyor
Etkilenecek hiç bir yanını göremiyorum böyle sevgi olmaz
daha önce sevilseydiniz aradaki farkı anlardınız
sizin üzerinizde yeterince baskı kurmuş işinizi dahi bırakacak kadar
annesi bile bıkmış diyorsunuz düşünün siz bir ömür yaşayacaksınız
böyle bir adamla hayat geçer mi?
eğer evlenirseniz karnınız burnunuzdayken buraya bir konu daha açarsınız
nasıl boşanmalıyım diye ki böyle tipler boşanmayada yanaşmaz

Kufurler kirmalar bagirmalar ......
Üst kat komşum bu şekilde ve eşi polis
evde kırılmadık eşyası kalmıyor bağırmalar kadına vurmalar
1 hafta önce doğum yaptı ve kolları mosmor belli ki doğuma gitmeden dövmüş
evlenmedende bu şekildeymiş benim hatam onu böyle kabul etmek oldu dedi
yani insan kendini belli ediyor
kesinlikle uzak dur kaderin senin elinde
Allah bence sana bir şans vermiş kullan ve kurtul

Daha anlatmadigim bir dunya sey var ama hala cikicak kapi bulamuyorum suan internet kullandigimi bikmiyor gizli kullanmiyorum cunku ona bile izin vermiyor evddn cikmama musade etmiuor yasamaktan biktik beraberken sadece oturup film izliyoruz 3 senedir ne gezmek ne farkli boirsey birsey begenirim onu bana benim paramla alir bana birde aldigi icin ovunur . ailesi duzelir biranlik sinirli yoksa baska birseyi yok diyip beni karsisina alip konusuyor ben bunaliyorum artik

Daha anlatmadigim bir dunya sey var ama hala cikicak kapi bulamuyorum suan internet kullandigimi bikmiyor gizli kullanmiyorum cunku ona bile izin vermiyor evddn cikmama musade etmiuor yasamaktan biktik beraberken sadece oturup film izliyoruz 3 senedir ne gezmek ne farkli boirsey birsey begenirim onu bana benim paramla alir bana birde aldigi icin ovunur . ailesi duzelir biranlik sinirli yoksa baska birseyi yok diyip beni karsisina alip konusuyor ben bunaliyorum artik
Senin gözünün açılmasından ve kendisini bırakmatan korkuyor
kendi sevgisine güvenmiyor bu yüzden kıskanç ve hayatını kısıtlıyor
aşkla alakası yok yani

Back
X