Cocuk mu sandi

Mantigini kullan lutfen. Milleti de takma bir ay konuşur sonra susarlar. İstediklerini desinler.O konuşanlar sen uzulurken gelip seni teselli etmeyecek kapi onlerinde vah vah diyecek arkandan

Hayat senin hayatin..bu hayati doyasiya sevgiyle aşkla saygiyla mutlulukla yasamak varken 22 yasinda hayatini heba etme biri uğruna...
Cok tesekkur ederim bugun hersey belli olucak artik iste,miyorum onu hayatimda hayatimi drgil ayni yerde bulunmak bile istemiyorum hemen gidicem sehir disina oda ne hali varsa gorsun yeter ki hersey duzelip kendi hayatima donuyim

Merhaba pinar su soniclari sahsen merak ediyorum.insallah kirtulup yeni bir sayfa acarsin.kendine guven su dunyada anne babadan ve kendinden daha onemli degerli bir sey yok.basini dik tut arkana donup bakma.yasamam gerekiyormus yasadim de onune bak. :)

Merhaba pinar su soniclari sahsen merak ediyorum.insallah kirtulup yeni bir sayfa acarsin.kendine guven su dunyada anne babadan ve kendinden daha onemli degerli bir sey yok.basini dik tut arkana donup bakma.yasamam gerekiyormus yasadim de onune bak. :)
Sonuc kurtuldim :))) bugun ve bana ulasamaz hatti kirdim herseyi cope attim ve cok huzurluyum

Korktuğunu gibi olmadi yani. Pesimi bırakmazlar diyordun ? Hemen kabul etti mi o da ayriligi?
Sadece s... Git dedi bana ilk daha sonra aradi ayrilamazsin hersey senin istrdigin gibi olucak dedi kabul dedi tek istedim sensiz hayat dedim sen yoksun hayatimda artik dedim ve kirdim hatti suanda ses yok sukur

Back
X