Benim bildiğim kızlarda 3 kere enf.geçirilirse baktırın diyolar ama doktorun tabiki daha iyi bilir.Ayrıca üremesi 100.000 altındaysada onu üreme kabul edilmiyor diye biliyorum.Bide enfeksiyonu ateşlimi geçiriyor buda çok önemli.Bizim nefrolog aslında çapa nın doktoru ama sadece salı günleri güneşlide medicine hospital var oraya belli saatlerde gelip hasta bakıyor yani özel bakıyor ama çok iyi tanınmış bi doktor tavsiye ederim.Ben bu rahatsızlığı olan başkalarıyla konuşuyorumda onların doktorları devamlı makinelere sokup duruyolarmış çocukları bizim nefrolog çok dikkat ediyor bu konuya.Voidingi çektirdiğimizde bizimki 3 aylıktı pek bişey anlamamıştı o zaman ama şimdi büyüdü tabi anlayacak.Aslında acı vermiyoda çocuklar korkuyo işte.İdrarını yaptığı yere incecik ni boru sokup içeriye ilaç yolluyolar ve o anda çocuk işemeye başlıyo işerken filimleri çekiliyo yani canını acıtan bişay yok.Bizimkine bu sefer çok az sakinleştirici verecekler aklı eriyor korkmasın diye bu ay biz tekrar çektirecez.İstersen msn verebilirim daha dateylı bişey sormak istersen