Çocuk olmama problemleri

Meral_tosun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
25
3
6
27
Hanımlar merhaba ben 4 senelik evliyim ve 22 yasindayim hiç korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı dr.a gittik esimde bir sorun cikmadi bendede asiri incelenmedi sadece hormon testi ultrasonla bakldi onlardada bi sorun olmadigi soylendi adetim duzensiz 4 ayda 5 ayda flan oluyorm denemedgm kalmadi hayıt suyu soğan suyu hepsini denedm ama ise yaramadi artk iyice yıkldım hamile birini duydugmda imrenir hale geldim en son bundan 6 7 ay once ozele gittim ordada polikistik over denildi ama uzerine olmadik cunku hicbi test uygulamadan sadece muayeneyle soylenildi sonrada zaten birdaha gidemedik dr.a buraya bi yazayim dedim belki bi tavsiyeniz olr lütfen benim gbi durumda olp cocgu olanlar bni biraz aydınlatn simdiden tesekkurler

Baya olmuş hsg önerilmedi mi?
İlk işiniz daha iyi güvenilir bir doktor seçmek olsun.
Pko varmış hormonları düzene sokmaya çalışın fazla kilonuz varsa verin, ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü öğrenin. Sperm testinden ben anlamıyorum pek ama anlayan arkadaşlarımız var sonuç resmini atarsanız bi bakarlar bazen doktorlar sorun olarak görmüyor çünkü bazı şeyleri.

Baya olmuş hsg önerilmedi mi?
İlk işiniz daha iyi güvenilir bir doktor seçmek olsun.
Pko varmış hormonları düzene sokmaya çalışın fazla kilonuz varsa verin, ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü öğrenin. Sperm testinden ben anlamıyorum pek ama anlayan arkadaşlarımız var sonuç resmini atarsanız bi bakarlar bazen doktorlar sorun olarak görmüyor çünkü bazı şeyleri.
hicbirsey onerilmedi sadece dedigim gibi ultrasonla bakıldi ve hormon testi oldu onlrdada bi sorun olmadığı soylendi bende bi sorn yoksa acaba adet duzensizlgindenmi kalmiyor diye dusunuyorum

hicbirsey onerilmedi sadece dedigim gibi ultrasonla bakıldi ve hormon testi oldu onlrdada bi sorun olmadığı soylendi bende bi sorn yoksa acaba adet duzensizlgindenmi kalmiyor diye dusunuyorum
Olabilir canım herşey bence iyi bir kadın doğumcu bul testlerin tekrarlansın. Rahim filmi için gün versin takibini yapsın.
Bu arada istersen sende ovulasyon testlerinden al yumurtlama zamanını öğren. Pko varsa belki zamanı tutturamıyor olabilirsiniz.

Birde sütü duymustum daha yeni sütü kaynatp buharina otryomşsn iltihabı flan temizliyormus bunu denemeyi dusundum kararsiz kaldm

Aspir yağını bir araştırın.bu yağ ile pko luların,adeti düzenli olmayanların adeti düzene giriyormuş ve her ay adet görüyorlarmış.çok okudum.önce adet düzene girmeli.bir de rahim filmi çektirmeyi düşünün lütfen

O
Aspir yağını bir araştırın.bu yağ ile pko luların,adeti düzenli olmayanların adeti düzene giriyormuş ve her ay adet görüyorlarmış.çok okudum.önce adet düzene girmeli.bir de rahim filmi çektirmeyi düşünün lütfen
Rahim filmi soylenildi amadevlet hastanesine gidiyordm doktormda hastanemzde mevcuz degl ozele gtmen lazm dedi ondn snra ustne olmadm ordan orya savrulmak istemedm ben biyere baslayp orda bitirmek istiyorm ama oyle olmyo galiba aspir yaginida denycem tesekkrler tavsiyenz icin

Back
X