merhabalar bayanlar ben 30 yaşında görüntü olarak güzel ve hoş sayılabilecek bir bayanım.eşimle 3.5 senelik evliyiz ve 16 aylık bir çocuğumuz var.ama o doğduğundan beri 16 kere bile birlikte olmadık.doğum yaptıktan tam 4 ay sonra birlikte olabildik.benim lohusalığım 40 gün eşiminkisi tam 4 ay sürdü.hala da atlatabilmiş değil.canı isterse 15 günde bir birlikte oluyoruz. o da en iyi ihtimalle .10 dakikadan fazla sürmüyor zaten.sonra bekle ki 15 gün geçsin beyimizin aklına bir karısı olduğu gelsin.bazen 1 ayı bile buluyor.her şeye vakit bulabiliyor,maça gitmeye,arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya,arabasıyla uğraşmaya.iş sevişmeye gelince hep meşgul,hep işi var.çocuğu bahane ediyor.ama çocuk uyudu mu ya o da koltukta uyumuş oluyor ya da yine dışarda oluyor.bir ara beni aldattığını düşünüyordum.ama öyle birisi değil.biz birbirimizi çok severek evlendik.hala da seviyoruz ama onunla bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.bazen deliricek gibi oluyorum.bana karşı bu kadar ilgisiz,kayıtsız olmasından dolayı.haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.bol bol vaktimiz vardı ama onun öncelikleri farklı tabii.gece 1.30 da eve sarhoş geldi.sinemaya diye çıktı eve sarhoş geldi.ben de çok sinirlendim.yüzüne bir kaç tokat patlattım.benim yerimde bir başka kadın olsa seni çoktan aldatmıştı diyorum ama hiç oralı olmuyor.ben de bakımlı olmaya çalışıyorum.kendime özen gösteriyorum.hamilelikte aldığım kiloları da verdim.ama o şiştikçe şişiyor.umarım bu ruh halini atlatır.yoksa beni gerçekten kaybedicek.