• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

matrakuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
35
0
36
İstanbul
merhabalar bayanlar ben 30 yaşında görüntü olarak güzel ve hoş sayılabilecek bir bayanım.eşimle 3.5 senelik evliyiz ve 16 aylık bir çocuğumuz var.ama o doğduğundan beri 16 kere bile birlikte olmadık.doğum yaptıktan tam 4 ay sonra birlikte olabildik.benim lohusalığım 40 gün eşiminkisi tam 4 ay sürdü.hala da atlatabilmiş değil.canı isterse 15 günde bir birlikte oluyoruz. o da en iyi ihtimalle .10 dakikadan fazla sürmüyor zaten.sonra bekle ki 15 gün geçsin beyimizin aklına bir karısı olduğu gelsin.bazen 1 ayı bile buluyor.her şeye vakit bulabiliyor,maça gitmeye,arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya,arabasıyla uğraşmaya.iş sevişmeye gelince hep meşgul,hep işi var.çocuğu bahane ediyor.ama çocuk uyudu mu ya o da koltukta uyumuş oluyor ya da yine dışarda oluyor.bir ara beni aldattığını düşünüyordum.ama öyle birisi değil.biz birbirimizi çok severek evlendik.hala da seviyoruz ama onunla bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.bazen deliricek gibi oluyorum.bana karşı bu kadar ilgisiz,kayıtsız olmasından dolayı.haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.bol bol vaktimiz vardı ama onun öncelikleri farklı tabii.gece 1.30 da eve sarhoş geldi.sinemaya diye çıktı eve sarhoş geldi.ben de çok sinirlendim.yüzüne bir kaç tokat patlattım.benim yerimde bir başka kadın olsa seni çoktan aldatmıştı diyorum ama hiç oralı olmuyor.ben de bakımlı olmaya çalışıyorum.kendime özen gösteriyorum.hamilelikte aldığım kiloları da verdim.ama o şiştikçe şişiyor.umarım bu ruh halini atlatır.yoksa beni gerçekten kaybedicek.

konunuzun yeri burası değil.
ayrıca sürekli sevişmek kelimesini kullanıdğınız için farklı kokular aldım nedense :50::50:

merhabalar bayanlar ben 30 yaşında görüntü olarak güzel ve hoş sayılabilecek bir bayanım.eşimle 3.5 senelik evliyiz ve 16 aylık bir çocuğumuz var.ama o doğduğundan beri 16 kere bile birlikte olmadık.doğum yaptıktan tam 4 ay sonra birlikte olabildik.benim lohusalığım 40 gün eşiminkisi tam 4 ay sürdü.hala da atlatabilmiş değil.canı isterse 15 günde bir birlikte oluyoruz. o da en iyi ihtimalle .10 dakikadan fazla sürmüyor zaten.sonra bekle ki 15 gün geçsin beyimizin aklına bir karısı olduğu gelsin.bazen 1 ayı bile buluyor.her şeye vakit bulabiliyor,maça gitmeye,arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya,arabasıyla uğraşmaya.iş sevişmeye gelince hep meşgul,hep işi var.çocuğu bahane ediyor.ama çocuk uyudu mu ya o da koltukta uyumuş oluyor ya da yine dışarda oluyor.bir ara beni aldattığını düşünüyordum.ama öyle birisi değil.biz birbirimizi çok severek evlendik.hala da seviyoruz ama onunla bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.bazen deliricek gibi oluyorum.bana karşı bu kadar ilgisiz,kayıtsız olmasından dolayı.haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.bol bol vaktimiz vardı ama onun öncelikleri farklı tabii.gece 1.30 da eve sarhoş geldi.sinemaya diye çıktı eve sarhoş geldi.ben de çok sinirlendim.yüzüne bir kaç tokat patlattım.benim yerimde bir başka kadın olsa seni çoktan aldatmıştı diyorum ama hiç oralı olmuyor.ben de bakımlı olmaya çalışıyorum.kendime özen gösteriyorum.hamilelikte aldığım kiloları da verdim.ama o şiştikçe şişiyor.umarım bu ruh halini atlatır.yoksa beni gerçekten kaybedicek.

gerçekten zor bi durum
arkadaşları hep bekarmı
çocuktan önce nasıldı ilişkiniz

Anne değilim çocuk olunca ilişki ne yöne dönüyor bilemem ama ben sizin yerinizde olsam kendimi çekerdim.
Ondan soğuduğumu anlayınca O da ya adım atar ya da evliliğimi gözden geçirirdim.

konu başlığı bir derdim var değil mi daha uygun neresi olabilir.üstelik derdim sadece sevişememek değil kocamın bana ilgisiz olması.kendimi evin kadını değil de hizmetçisi gibi hissediyorum.çocuk bakmaktan,yemek yapmaktan temizlik yapmaktan başka ne işe yarıyorum ben.off yeter ya...

Anne değilim çocuk olunca ilişki ne yöne dönüyor bilemem ama ben sizin yerinizde olsam kendimi çekerdim.
Ondan soğuduğumu anlayınca O da ya adım atar ya da evliliğimi gözden geçirirdim.

cnm okudum ama tek dediğim şey allaalla diyebildim. benim bildiğim erkekler düşkün olur böyle şeylere. hiç sormadınmı niye benimle birlikte olmak istemiyorsun diye. belki bi sorunu vardır ?

sürekli sevişmek demeniz beni irite etti doğrusu. saldıray abi vardı ya bir demet tyatroda o aklıma geldi doğrusu..

eşinize bir kaç tokat patlattıktan sonra başkası olsa aldatırdı mı dediniz eşiniz naptı peki? :53:

o sözü hep söylüyorum ama beni ciddiye almıyor.böyle bir şey yapmıycamı biliyor çünkü.aramızda görünmez bir duvar var sanki.beni hiç anlamıyor.
ne demek istediğimi anlamadı bile sarhoştu çünkü.ama ayık kafayla da defalarca söyledim.saçlamama diyor kızıyor

bekarı da var evlisi de ama dün akşamki bekardı çocuktan önce neredeyse tam tersiydi o ister benim yorgun olurdum.
gayet iyiydi ama genel olarak bir sorun yoktu.

bilmiyorum ilginç bi durum
çocukta oldu nasılsa eski hayatımamı dönüyüm dedi
gez toz eve uyumaya gel

bilmiyorum ilginç bi durum
çocukta oldu nasılsa eski hayatımamı dönüyüm dedi
gez toz eve uyumaya gel

Gönderme sende canım. saat 11 de sinemaya gtmek ne demk ya. bi de bekar arkadşlrıyla. bna böle bişi dicek. bende çıkardm gece. Anlaması lazım nası bi duygu içine giriliyo.

o sözü hep söylüyorum ama beni ciddiye almıyor.böyle bir şey yapmıycamı biliyor çünkü.aramızda görünmez bir duvar var sanki.beni hiç anlamıyor.
ne demek istediğimi anlamadı bile sarhoştu çünkü.ama ayık kafayla da defalarca söyledim.saçlamama diyor kızıyor

hep söylüyorsanız ve o da umursamıyorsa aranızda saygı kalmamış. bu da doğal olarak cinselliğinizi etkiliyor.cinsellikten daha büyük sorunlarınız var bence.ben eşime patlatsam geri dönüşü olur mutlaka.erkek gururu ne de olsa.onun için hiç denemiyorum bile:1:

Son düzenleme:
konudan önce şu ilgimi çekti
ne ilginiçiz yahu kk kadınları olarak
kadın derdini anlatmış doğal olarak ve konu içi,n yeri burası değil diyorsunuz acaba böle konuların bilmediğimiz yeri mi var hanımlarrr
ve sevişmekde her ihtiyaç gibi doğal neden dillendirilmesin ki bayanın zaten sorunu kocasının ilgisizliği ne dese acaba beğenirdiniz hanımlarrr

cnm okudum ama tek dediğim şey allaalla diyebildim. benim bildiğim erkekler düşkün olur böyle şeylere. hiç sormadınmı niye benimle birlikte olmak istemiyorsun diye. belki bi sorunu vardır ?

evet benim kocam da düşkündü ama çocuk olunca ona bi haller oldu.çocuğu doğuran benim bakan benim.o depresyona girdi.nasıl oluyorsa.ona nedenini de sordum ama işlerinin yoğun ve stresli olduğunu söylüyor.anlamadım ben bu işten bi şey.

canım kesinlikle haklısın.. erkekler böyle değil işte istermi istemezmi umursamaz zorlar herşeye. 3.5 senedir evlisiniz ama ben eşini hala adapte olmuş göremedim. belki arkadaşlar kızıcak ama evli bir erkeğin arada bir arkadaşlarıyla çıkmasını anlarımda, bu şekilde karısını ihmal etmesini aklım almıyor !! 8.30da evden çıkıcak 11de sinema diosun zaten o en geç 12.30da biter ne ara içti kocan sarhoş oldu cnm ?:19:

Gönderme sende canım. saat 11 de sinemaya gtmek ne demk ya. bi de bekar arkadşlrıyla. bna böle bişi dicek. bende çıkardm gece. Anlaması lazım nası bi duygu içine giriliyo.

aptallık bende işte .kıyamıyorum işte çok yoruluyor stres atsın diyorum.ama ben stres oluyorum.her hafta mutlaka bir gece dışarı çıkıyor.

aptallık bende işte .kıyamıyorum işte çok yoruluyor stres atsın diyorum.ama ben stres oluyorum.her hafta mutlaka bir gece dışarı çıkıyor.

sen nasıl stres atıyosun cnm. asıl stres atması gereken sensin. bütün gün çockla uğraşmak kolaymı ya. Hayatta çalşmak kadr kolay bişey yok cnmm. bazı işler hariç. inşaat flan.

Back
X