çocuk oto koltuğu için yardım

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
bi türlü karar veremedim söz konusu oğlumun güvenliği olunca dahada kararsız kaldım. arabası olan bayanlar yada yakınının kullanıp memnun olduğu çocuk oto koltuğu tavsiyesi verebilecek olan var mı? 9-36 kilo aralığında bir ürün istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

bi türlü karar veremedim söz konusu oğlumun güvenliği olunca dahada kararsız kaldım. arabası olan bayanlar yada yakınının kullanıp memnun olduğu çocuk oto koltuğu tavsiyesi verebilecek olan var mı? 9-36 kilo aralığında bir ürün istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

canım merhaba
kızım şuan 7 yaşında
o dönemin hatrı sayılır markalarından hatrı sayılır fiyatlara bir oto koltuğu almıştım
ancak hiçte kullanışlı bir ürün değil bu teknoloji
hem bebek için rahatsız edici
hemde koltuğa bağla
bebeği ürüne bağla
çıkar çöz derken
çok kısa bir sürede pes ettiriyor insanı
güvenlik için gereklimi evet gerekli
ama kesinlikle kullanışlı değil
ana kucağı olarak alabileceğin ve araç aparatıda bulunan bir ürün tercih etmeni öneririm
yoksa böyle evinde dolap bekleyen
bir eşyaya daha sahip olmuş olursun
:50::50::50::50:

canım merhaba
kızım şuan 7 yaşında
o dönemin hatrı sayılır markalarından hatrı sayılır fiyatlara bir oto koltuğu almıştım
ancak hiçte kullanışlı bir ürün değil bu teknoloji
hem bebek için rahatsız edici
hemde koltuğa bağla
bebeği ürüne bağla
çıkar çöz derken
çok kısa bir sürede pes ettiriyor insanı
güvenlik için gereklimi evet gerekli
ama kesinlikle kullanışlı değil
ana kucağı olarak alabileceğin ve araç aparatıda bulunan bir ürün tercih etmeni öneririm
yoksa böyle evinde dolap bekleyen
bir eşyaya daha sahip olmuş olursun
:50::50::50::50:

çok teşekkür ederim cevabın için bide o sıkıntı var evet
seyahat esnasında uyuyabileceği bir model bulup alıcam

bunların bı guvenlık testınden gecenlerı var 1.500 lıra cıvarı olan..

bırde 400 ve ustu olanlar var,sadece görüntü olsun dıye alınıyor..guvenlık sıfır,chıcco,Kraft gıbı gıbı..

bunu bıze e bebek calısanı soyledı..bız gıttık chıcco aldık tabi ucuz dıye:S

çok teşekkür ederim cevabın için bide o sıkıntı var evet
seyahat esnasında uyuyabileceği bir model bulup alıcam

hıcbırı tam yatmıyor..bende barı yatar pozisyona gelen bıse olsun dedım..

hafıf yatık c harfı gıbı duruyor hepsı..

bunların bı guvenlık testınden gecenlerı var 1.500 lıra cıvarı olan..

bırde 400 ve ustu olanlar var,sadece görüntü olsun dıye alınıyor..guvenlık sıfır,chıcco,Kraft gıbı gıbı..

bunu bıze e bebek calısanı soyledı..bız gıttık chıcco aldık tabi ucuz dıye:S

1500 lira olana zaten uzaktan bakabiliriz sadece:) heyner diye bir marka var alman malı onu tavsiye ediyorlar araştırıyorum bende bir türlü karar veremedim.. evet bizim gittiğimiz mağaza çalışanı da 280liralık bi mal için öyle demişti başka altenatif niye yok diye sordum oda pahalı olanlar satılmıyor diye getirmiyoruz dedi chicco nun modelini biliyorsan yazabilir misin onada bakayım netten

1500 lira olana zaten uzaktan bakabiliriz sadece:) heyner diye bir marka var alman malı onu tavsiye ediyorlar araştırıyorum bende bir türlü karar veremedim.. evet bizim gittiğimiz mağaza çalışanı da 280liralık bi mal için öyle demişti başka altenatif niye yok diye sordum oda pahalı olanlar satılmıyor diye getirmiyoruz dedi chicco nun modelini biliyorsan yazabilir misin onada bakayım netten

bunu aldık işte bılmem kac lıradan 399 a dusmustu..

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-x-pace-isofix-oto-koltugu-9-18-kg-paprik-112871819

Back
X