Çocuk parası

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Arkadaşlar ben çocuk parası için yaklaşık 2 ay oldu başvuru yapalı ama hala dönüş yapılmadı dün 144 aradım ama pttye sorun dedi sizce yatmış mıdır?
PTT biraz uzak kalıyo yatmadıysa boşuna gitmek istemiyorum. o_O

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben çocuk parası için yaklaşık 2 oldu başvuru yapalı ama hala dönüş yapılmadı dün 144 aradım ama pttye sorun dedi sizce yatmış mıdır?
çocuk parası dediğiniz doğum parası mı oluyor? sgk yapmıyor mu o işlemi?eskiden sgk yapıyordu. telefon açsanız?

cocuk parasinin yatmasi 1-1.5 ayi buluyor,basvuru yaptiginiz ay isleme aliniyor,diger ayin 27.sinden sonra ptt den mesaj beklemeden gidip alabilirsiniz denmisti.

Internetten kontrol ediyorum sosyal yardım bilgisi bulunamadı diyo

Arkadaşlar ben çocuk parası için yaklaşık 2 oldu başvuru yapalı ama hala dönüş yapılmadı dün 144 aradım ama pttye sorun dedi sizce yatmış mıdır?
24 ve 28i arasi yatiriliyo yani ben o sekilde aldm oyle soylendi 2ay olduysa yatmstr birdaha ara ve sor bilgi vermeleri lazm

Aslında müdürlükten size aşağı yukarı bir Tarih vermeleri gerekiyordu. Benimki 45 günde yatmıştı, verilen tarihler arasında gidip kontrol etmiştim... Ayın 5ile 15i arasında yatar demişti bana oradaki memur. Gelen para geri gitmiyor bunu da öğrenmiştim. Ama süt parasını verilen tarihte almazsanız havuza geri düşüyor bir daha bankadan işlem yaptırmanız gerekiyor

Aslında müdürlükten size aşağı yukarı bir Tarih vermeleri gerekiyordu. Benimki 45 günde yatmıştı, verilen tarihler arasında gidip kontrol etmiştim... Ayın 5ile 15i arasında yatar demişti bana oradaki memur. Gelen para geri gitmiyor bunu da öğrenmiştim. Ama süt parasını verilen tarihte almazsanız havuza geri düşüyor bir daha bankadan işlem yaptırmanız gerekiyor
Teşekkür ederim 2 ay içinde yatar dendi

444 1 788 pttyi aradım ve yatmış hemde 14 Haziran da :rapci: biraz geç kalınsa da olsun hayırlısı yavrumun rızkı, yarın gidip çekicem Allahın izniyle inşallah. :KK51::21::KK200::nazar:

Kusura bakmayın araya girmiş olacağım ama benim de bu konuyla ilgili sorum var.
Doğum parasını almak için devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor? Ben hiç devlet hastanesine gitmedim sadece saglık ocaginda gebelik kaydım var. Bu durumda bir de devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor?

Kusura bakmayın araya girmiş olacağım ama benim de bu konuyla ilgili sorum var.
Doğum parasını almak için devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor? Ben hiç devlet hastanesine gitmedim sadece saglık ocaginda gebelik kaydım var. Bu durumda bir de devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor?
Hayr aile politikalar bakanlığına gidip form doldurmanız gerekiyor 2 ay içinde yatıyor ben yeni aldın 2 ay oldu başvuru yapalı

Back
X