Cocuk parasi

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Merhana kizlar, sizlere bir sorum olacakti...
Su an 6 haftalik hamileyim. Almanya'da hic calismadim. Devletten Kindergeld alacagim sanirim.. Eltergeld, Erziehunggeld....bunlarda varmi?? eger yardimci olursaniz sevinirim...:38:

merhaba arkadasim kindergeld standart ama digerleri sende calismadigina göre esinin maasina göre hesaplaniyor,herkeste ayni degil yani bunla ilgili siteler var nasil hesaplandigi,neler gerektigi falan yaziyor ordan daha saglikli bilgi alabilirsin...sevgiler..:68:

peki o sitelerden birini bana burda yazarmisin canim, bilgin icin tesekkürler...

calismadiginiz icin 300 euro erzihungsgeld alirsiniz eski kanuna göre bu 1 seneydi ama yeni kanun cikip 2 seneye yükselicekti kanun ciktimi bilemiyorum ama kindergeld standarttir cocuk 18 yasina gelinceye kadar alirisniz

calismadiginiz icin 300 euro erzihungsgeld alirsiniz eski kanuna göre bu 1 seneydi ama yeni kanun cikip 2 seneye yükselicekti kanun ciktimi bilemiyorum ama kindergeld standarttir cocuk 18 yasina gelinceye kadar alirisniz

erziehungsgeld ve kindergeld ayri oluyor sanirim??? peki mutterschatsgeld olmuyor mu?? bunu kimler aliyor...

Back
X