Çocuk sahibi olanlar lütfen yardım. .

Mavisss1118

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
99
25
3
32
Şu an ellerim titriyor o kadar caresizim ki şükür ve dua etmekten başka çarem yok. 2 yaşında oğlum var böbrek rahatsizligiyla doğdu 1 yaşına girene kadar hep hastanelerdeydik yavrum hep bi eziyetle büyüdü tam atlattik derken son 1 senedir en ufak bi gribal enfeksiyonda havale geçirio. İlkinde öldümm nefessiz kaldımm. Daha dün ikincisini yaşadık. Şu an hastanedeyim çok şükür kalıcı birsey yok. Yavrum emmedigi için bagisiklik sistemi çok zayıf en ufak birşeyde hasta oluyor. Çok disari cikamiyoruz mesela çok top oynayamiyoruz biz yavrum la. Havale olmadan bi önceki ay ikinci çocuğu istedik korunmadk. Neden aceleciyim bir çok şey içimde kaldı En ufak bi örnek yavrum hiç beni emmedi ama hala göğsümden süt gelir bi anne olarak bu o kadar büyük birsey ki. YardiM edin fikir verin çocuk yapmalıyım yoksa korunmalimiyim bu ay hamile kalirmiym bilmiorm.

Öncelikle çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin.bu havale durumu kaç yıl sürer dedi dr? Ve benim fikrim çocuğunun rahatsızlığı seni epey yıpratmış olmalı yaşın küçükse ara vermen daha mantıklı dr a gidip kontrolleri yaptır herhangi bi sorununun olur olmadığını öğren vs.nasipse zaten bu ay ki denemenizde bebiş olur.unutma 2. Çocukta ilgi alaka ister. Daha bu yavrun ilgiye hasretken...

Aynen arkadasim katiliyorum. Cocugun tamamen iyilesinceye kadar onunla ozel ilgilelisin bir bebek daha olursa ilgiye onunda ihriyaci olacagi icin cok zorlanirsin ve yeteri kadar ilgilenemezsin ikisiyle bence biraz daha bekle

Bu ay sadece adet bitiminde ki 2 gün korunmasz oldu birdaha da olmadı zaten. Cok hevesliydm çok istekliydm nasıl değilmiş Allah buyuktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…