çocuk sahibi olmak için pred.... kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pd44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.404
139
173
merhaba arkadaslar malum baslıktan da anlaşılacağı üzre. 2 yıldr olmuyo cocugum negatf asılamam var .

hıc br sebepte yok. akrabam kadın dogum uzmanının yanında calışıo. ılacın ısmını yazmadım tam olarak sıkıntı olur dıye. bu ılacı tavsıye ettı. sperm geçişini kolaylastırıyormus. adetın 5. ve 10. gunlerı arasında kullanılıyo.

genelde tüp bebek ya da asılama yaptıranlara verırlerms. ben ılk defa kullandım. duydunuz mu boyle bır şey?

yardımcı olursanz cok sevınırım

Kullanan arkadaşlar var... Üzülme Sakın Rabbimin vardır bir bildiği...

faydasını gören oldu mu pekı?

beklemek zor dua edip elim boş dönmek ayrı bi zor...
Rabbime havale etsem de bi yanım hep buruk...

faydasını gören oldu mu pekı?

beklemek zor dua edip elim boş dönmek ayrı bi zor...
Rabbime havale etsem de bi yanım hep buruk...
Ben de 2 Sene dir doktor kapısındayım 3 sene olcak yok... Allah Imında vardır bildiği.. Jel e gelince işe yarıyormuş gebe kalanlar var...

Allah yardımcın olsun zaman su gibi akıp gidiyor.. ömür bitiyor.. biz hala uğraşıyoruz..

Rabbim görüyordur elbet bu iş için attığım adımlar toplansa yol olur cektıgım sıkıntılar ,acılar...

sabrımızı sınıyo belkı de... hıc ısyan etmedim küsmedim isyan etmem de ınsallah...

vardır elbet bu ımtıhanın bir ödülü..

rabbım daha fazla bekletmeden hayırlısı ıse sağlıklı evlatlar nasıp etsın..

evlatların yokluğu ıle ve evlatlarla imtihan etmesin...

yalnız benımkı jel degıl hap seklınde

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar doğru kişilerle işini layıkıyla yapanlarla karşılaşırsınız umarım...

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar doğru kişilerle işini layıkıyla yapanlarla karşılaşırsınız umarım...

teşekkurler insanların niyetını ve parasını kullanan suıstımal eden o kadar cok doktor var kı...

Rabbım ıyılerle karsılastrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…