Gerçekten zor bir sınavdan geçiyorsun bende bunları yaşadım yakın ev istekleri hala bitmiş değil neyseki eşim yanaşmıyorHepsi burnundan kıl aldırmaz kendi annemde babamda gormedigim icin bunlari gordukce allahim dedim bunlar nasil bir insan senin cehennemin bunlar icin var demkki dedim
Amin canim daha bebegim yok ama ben alttan alttan duyurular yapiyrm bi baskasi varken bebek konusu aciliyr bnde misafire zaten kayinvalidem hep der herkes kendi cocugunu buyutsun benm basim agrir diyor diyrm herkes kendi cocugunun terbiyesini vereck o bu karismayack diyrm oda anlasin bi zahmet :)Aynen öyle zaten ben kızımı uzak tuttum hep benim öğretilerimin tersini vermeye çalıştılar hatta bikere 7aylikken eşim götürmüştü görümcem kendi kızına zamanında tokat atmış çocuğun kulağında sorun olmuş benim kızımında kulağını temizleyeceğim bahanesiyle kulak çöpunü derinlere kadar sokmuş art niyete bak çocuk 1hafta kulağını tutup agladiydi.
Ama eşim şey açısından diyor hani hastane,lohusalik o sıra bi büyük gerekiyor tek ne yaparız gibisinden ..
HakkımıZda hayırlisi olsun Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?