çocuk tedavisi istemeyen eş

Canim bende de erken menopoz vardi.esimde sicak bakmamisti .5. Tup bebek denememizde cocuk sahibi olabildik.baslarda ben istiyorum diye gonulsuz gidiyordu.sonra o teklif etmeye basladi.ama cok zor ve sabir isteyen bi surec.dilerim hakkinda hayirlisi olur...
Çok sevindim adınıza menopoz riski hala devam ediyor mu

Herkes çocuk istemek zorunda değil. Birçok kişi var çocuk istemeyen. Saygı duymali. Ayrıca siz neden bunu sorun yaptiniz ki özel bir durum bu eşler dışında kimseyi ilgilendirmez.
Sorun yapmadım esler dışında kimseyii işgilendirmese bana anlatmazdl, onun içim doktor arastırıyorum konuşuyorum belki kendiliğinden olur ihtimaline inanmak istiyorum

zaten yanlış hatırlamıyorsam bu üyenin atıyorum 10 konusu varsa 7 tanesi başka insanlar hakkında. niye öyle bilmiyorum ama hep başka insanların sorunlarını yazıyor, halbuki üye olmak da totalde 3 sn sürüyor keşke herkes kendisi üye olup yazsa.
Kşmle ilgili ne konusunu açacagımı size soracak değilim! Emin olun çok söylemek istiyorum bu siteyi ama kendine yeni hayat kurduğum için buradaki kendimle ilgili konuları bilmelerini istemiyorum, ayrıca bunu siz mi söylğyorsunuz

Kşmle ilgili ne konusunu açacagımı size soracak değilim! Emin olun çok söylemek istiyorum bu siteyi ama kendine yeni hayat kurduğum için buradaki kendimle ilgili konuları bilmelerini istemiyorum, ayrıca bunu siz mi söylğyorsunuz

e bana sorun demedim ki. konu sağlıklı ilerlemiyor yani mesela bir soru soruyor üyeler daha sağlıklı cevap verebilmek için ama durumu yaşayan siz olmadığınız için soru havada kalıyor. ve ben söylüyorum evet bunda yanlış bir şey yok.

Kadıncağız yumurta toplatsa olmaz mı ki acaba.
hödük kocası ikna olana kadar. Menapoz ihtimali kötü çünkü çok gençtir diye tahmin ediyorum.

İstemiyorsa bence kuzeniniz eşini zorlamasın benim eşim istediği halde bazı sorunlar oldu ve bebeğim 7 aylık bizi bırakıp başka bir kadına gitti ve bizi ne arıyor ne soruyor canım asla yapmasın pişman olur benim eşim bana sen istedin diye tedaviye başlamıştım tedavi olmadan olacağını bilmiyordum lanet olsun senin aklına uydum korunmadım olmayacak olan çocuk oldu demişti.çünkü yıllarca korunmuştu o senden asla çocuk istemiyordum diye acayip hakaretlere uğradım
Karaktersiz pislik :oha: cok sinir oldum yaa ne bicim adammis. Umarim hayat bundan sonra bebeginize ve size hep güzellikler sunar.

Annem menopoza giriyordu nerdeyse tamamen kesilmek üzereydi bende bitkileri çok araştırırım hayıt suyunu duydum içmeye başladı uç dört ay düzenli içti şuan çok şükür yeniden düzeldi. Denemeni tavsiye ederim. Şifayı veren Allah.

Karaktersiz pislik :oha: cok sinir oldum yaa ne bicim adammis. Umarim hayat bundan sonra bebeginize ve size hep güzellikler sunar.
İnşallah teşekkür ederim dün watsaptan direğe çıkmış kedi atmış diyor ki beyfendi kedi kurtulmazsa kışı orada geçirip ölecekmiş sinir krizi geçirdim ptesi gününden bu yana bronşitten. Hastanede yatıyoruz ne aradı ne sordu toplumsal duyar kasıyor aklınca salak şey

Canim ben aynı sureclerden gecmis biri olarak sana yani arkadaşına yardimci olmak isterim. Öncelikle oyle sorunlarım yok sadece pco var. Hatta mko demisti doktor oyle yogun bir pco da degil ve tiroidim var. Tiroidlerim kontrol altinda duzenli olarak doktora gidiyorum. Esimde sperm sorunu var esim bana 1 kez asilama yapalim mi dedi. Teklif ondan geldi yani.. gecen ay yaptırdık sonuc negatif ve doktorlar hic umutsuz konusmuyor tup bebekte demiyor..
Ben esimle kavga ettim pek cok kez. Hayat gec kalanlari affetmez dedim. Aşılama öncesi
Esimin düşünceleri şöyle bir erkek olarak ,bana sunlari söyledi
"Aşkım ben tabiki cocuk sahibi olmak istiyorum. Ben senin anne olmani istiyorum.Seni cok seviyorum Ama yani biraz gurur gibi oluyor. Dogal yollardan olmasi önceliğim dedi. Bende ona
"Sen okan kurt tan daha mi delikanlisin? Dedim. Ne alaka dedi?
O demet akalini tup bebek yapmaya ikna etmis ya hani dedim. Boyle baya atıştık ama herhalde bu laf ona koydu :)
Sonra aradan 2 3 hafta gecti teklif kendisinden geldi asilama yaptiralim mi burada? Dedi ben cok sasirdim. Cunku biz baska sehire gidiyorduk buyuk bir sehre arabayla git gel.. bana aşılama sürecinde de destek oldu yani camasir falan astı
Erkekler boyle dogal yollarla olmamasını sanirim biraz yadirgayabiliyor.. neyin gururuysa bu. Ne sacma oysa..ben esim açısından karsilastirma yaptim. Erkek kafasiyla.. o adamda boyle dusunuyor olabilir ya da adam kendinde bir problem cikacagindan korkuyor olabilir. Benim esim sperm sayisi düşük çıkınca cok allak bullak olmuştu. Sonra yukseldi tabi.

İstemiyorsa bence kuzeniniz eşini zorlamasın benim eşim istediği halde bazı sorunlar oldu ve bebeğim 7 aylık bizi bırakıp başka bir kadına gitti ve bizi ne arıyor ne soruyor canım asla yapmasın pişman olur benim eşim bana sen istedin diye tedaviye başlamıştım tedavi olmadan olacağını bilmiyordum lanet olsun senin aklına uydum korunmadım olmayacak olan çocuk oldu demişti.çünkü yıllarca korunmuştu o senden asla çocuk istemiyordum diye acayip hakaretlere uğradım

Cok üzüldüm ve suanda esine ve sülalesine kufur ediyorum bir yandan da sigara iciyorum. Belki ailesi iyilerdir ama affet sende beni olurmu:kahve:

Akrabanız yumurtalarını donduranilir en azından şansı tamamen gitmesin elinden adam ikna olmazsa evlilik iki kişiliktir ayrılık vs kadar gitme ihtimaline karşı

Bir kadın olarak söylüyorum, doğal yoldan çocuğum olmazsa ben de tüp bebekle, binbir çeşit tedaviyle uğraşmam. Çünkü istemiyorum o kadar uğraşmak, yıpranmak. Yani çocuğum olmazsa dünyam kararmaz.
Adam da pekala böyle düşünüyor olabilir. Olmuyorsa olmuyordur. Tüp bebek süreci kolay bir süreç değil yani. Herkes çocuk diye de ölüp bitmiyor. Böyle şeyler evlenmeden önce konuşulmalı işte. Adama hak verdim.

katilmiyorum; konu cok hassas ama aramizda cozemiyorsak alirim annesini babasini annemi babami ikimizin karsisina, durum boyle boyle. oglunuzla konusun aklini basina alsin. ben cocuk istiyorum, istemiyorsa ona gore cizecegim bende yolumu derdim.

eger olay tedaviyle cozulebilecekse, neden kacsin ki bundan. cocugu olmayan herkes ayrilsin ozaman demenizde hos olmamis. olabilir, kismet olmayabilir bazi ailelere. ama tedbir bizden takdir Allah'tan. elimizde imkanlar varken bunu kullanmamak bana ters geliyor.
Ben karı koca arasında ki hele ki böyle özel konuların başkasına taşınmasını uygun bulmuyorum.Belki adamın özel bir nedeni var yada istemiyor baskıyla mı olacak.Bu durum tam tersi olsaydı kadın istemeyip erkek isteseydi bunu ailelere söyleseydi yada çocuğu olmuyor diye kadını boşasaydı ne derdiniz?Çocuk olmuyor diye evlilik bitirilmez bitiriliyorsa zaten başka durumlarda vardır.Ben bunu kastettim

Toprak111 Toprak111 konu sahibi, akrabanıza yumurta dondurma önerdim,cevap vermediniz. Ee maddi durumları da iyiymiş. Öldüm, bittim, vah vah diye dövünmeye gerek var mı, yaşadığımız çağda böyle bir nimet varken??

Tekrar söylüyorum, aptallık etmesin,beklemeden acilen yumurta dondursun akrabanız.

Benim tek ay verilen degerlerle menopoza giriyorsun dendi ve girdim
2.5 senedir adet olmuyorum. Bu konudaki arkadaş hemen tüp bebek yaptırmalı
bazı bayanlar seneler sonra bile adet olabiliyor. Şu anda banada erken menapoz teşhisi koyuldu ama ben inanıyorum ki stressten herşey

bazı bayanlar seneler sonra bile adet olabiliyor. Şu anda banada erken menapoz teşhisi koyuldu ama ben inanıyorum ki stressten herşey
Keşke dönsem. Zaten ilk 3 senede dönme ihtimali yuksek. Doktor kontrolundeyim döneceğimi sanmıyorum hiç yumurta yok. Yoksa sonradan olcak Halide yok çünkü belli sayı ile doguyoruz. 8 aydır gidip geliyorum o kadar iğne ilaca rağmen banamisin demedi vucudum

Back
X