- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Sorunda burada maddi durumları çok iyiÇalıştığım yerde biri, sırf PARA HARCANAK diye tüp bebek yaptırmadı.
Tabi yıllarca olmayınca zorunlu kaldılar ve tuttu.
Eşi maddiyattan çekiniyor olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunda burada maddi durumları çok iyiÇalıştığım yerde biri, sırf PARA HARCANAK diye tüp bebek yaptırmadı.
Tabi yıllarca olmayınca zorunlu kaldılar ve tuttu.
Eşi maddiyattan çekiniyor olabilir mi ?
Çok sevindim adınıza menopoz riski hala devam ediyor muCanim bende de erken menopoz vardi.esimde sicak bakmamisti .5. Tup bebek denememizde cocuk sahibi olabildik.baslarda ben istiyorum diye gonulsuz gidiyordu.sonra o teklif etmeye basladi.ama cok zor ve sabir isteyen bi surec.dilerim hakkinda hayirlisi olur...
Sorun yapmadım esler dışında kimseyii işgilendirmese bana anlatmazdl, onun içim doktor arastırıyorum konuşuyorum belki kendiliğinden olur ihtimaline inanmak istiyorumHerkes çocuk istemek zorunda değil. Birçok kişi var çocuk istemeyen. Saygı duymali. Ayrıca siz neden bunu sorun yaptiniz ki özel bir durum bu eşler dışında kimseyi ilgilendirmez.
Kşmle ilgili ne konusunu açacagımı size soracak değilim! Emin olun çok söylemek istiyorum bu siteyi ama kendine yeni hayat kurduğum için buradaki kendimle ilgili konuları bilmelerini istemiyorum, ayrıca bunu siz mi söylğyorsunuzzaten yanlış hatırlamıyorsam bu üyenin atıyorum 10 konusu varsa 7 tanesi başka insanlar hakkında. niye öyle bilmiyorum ama hep başka insanların sorunlarını yazıyor, halbuki üye olmak da totalde 3 sn sürüyor keşke herkes kendisi üye olup yazsa.
Kşmle ilgili ne konusunu açacagımı size soracak değilim! Emin olun çok söylemek istiyorum bu siteyi ama kendine yeni hayat kurduğum için buradaki kendimle ilgili konuları bilmelerini istemiyorum, ayrıca bunu siz mi söylğyorsunuz
Karaktersiz pislikİstemiyorsa bence kuzeniniz eşini zorlamasın benim eşim istediği halde bazı sorunlar oldu ve bebeğim 7 aylık bizi bırakıp başka bir kadına gitti ve bizi ne arıyor ne soruyor canım asla yapmasın pişman olur benim eşim bana sen istedin diye tedaviye başlamıştım tedavi olmadan olacağını bilmiyordum lanet olsun senin aklına uydum korunmadım olmayacak olan çocuk oldu demişti.çünkü yıllarca korunmuştu o senden asla çocuk istemiyordum diye acayip hakaretlere uğradım
İnşallah teşekkür ederim dün watsaptan direğe çıkmış kedi atmış diyor ki beyfendi kedi kurtulmazsa kışı orada geçirip ölecekmiş sinir krizi geçirdim ptesi gününden bu yana bronşitten. Hastanede yatıyoruz ne aradı ne sordu toplumsal duyar kasıyor aklınca salak şeyKaraktersiz pislikcok sinir oldum yaa ne bicim adammis. Umarim hayat bundan sonra bebeginize ve size hep güzellikler sunar.
İstemiyorsa bence kuzeniniz eşini zorlamasın benim eşim istediği halde bazı sorunlar oldu ve bebeğim 7 aylık bizi bırakıp başka bir kadına gitti ve bizi ne arıyor ne soruyor canım asla yapmasın pişman olur benim eşim bana sen istedin diye tedaviye başlamıştım tedavi olmadan olacağını bilmiyordum lanet olsun senin aklına uydum korunmadım olmayacak olan çocuk oldu demişti.çünkü yıllarca korunmuştu o senden asla çocuk istemiyordum diye acayip hakaretlere uğradım
Ben karı koca arasında ki hele ki böyle özel konuların başkasına taşınmasını uygun bulmuyorum.Belki adamın özel bir nedeni var yada istemiyor baskıyla mı olacak.Bu durum tam tersi olsaydı kadın istemeyip erkek isteseydi bunu ailelere söyleseydi yada çocuğu olmuyor diye kadını boşasaydı ne derdiniz?Çocuk olmuyor diye evlilik bitirilmez bitiriliyorsa zaten başka durumlarda vardır.Ben bunu kastettimkatilmiyorum; konu cok hassas ama aramizda cozemiyorsak alirim annesini babasini annemi babami ikimizin karsisina, durum boyle boyle. oglunuzla konusun aklini basina alsin. ben cocuk istiyorum, istemiyorsa ona gore cizecegim bende yolumu derdim.
eger olay tedaviyle cozulebilecekse, neden kacsin ki bundan. cocugu olmayan herkes ayrilsin ozaman demenizde hos olmamis. olabilir, kismet olmayabilir bazi ailelere. ama tedbir bizden takdir Allah'tan. elimizde imkanlar varken bunu kullanmamak bana ters geliyor.
Malesef.. bunun icin tedavi gormedimÇok sevindim adınıza menopoz riski hala devam ediyor mu
bazı bayanlar seneler sonra bile adet olabiliyor. Şu anda banada erken menapoz teşhisi koyuldu ama ben inanıyorum ki stressten herşeyBenim tek ay verilen degerlerle menopoza giriyorsun dendi ve girdim
2.5 senedir adet olmuyorum. Bu konudaki arkadaş hemen tüp bebek yaptırmalı
Keşke dönsem. Zaten ilk 3 senede dönme ihtimali yuksek. Doktor kontrolundeyim döneceğimi sanmıyorum hiç yumurta yok. Yoksa sonradan olcak Halide yok çünkü belli sayı ile doguyoruz. 8 aydır gidip geliyorum o kadar iğne ilaca rağmen banamisin demedi vucudumbazı bayanlar seneler sonra bile adet olabiliyor. Şu anda banada erken menapoz teşhisi koyuldu ama ben inanıyorum ki stressten herşey