Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 26 yaşındayım ama çok geç kaldığımı düşünüyorum 5 yıldır evliyim Kasım ayında 6. Yıla gireceğiz eşimde hep erken dediği için bekledim. Bu sene artık istiyorum. Allah izin verirse.Kendini hazır hissettiğinde olmalı bence kişiden kişiye değişir birisi 35 yaşında ancak bu sorumluluğu kaldırabilirim der ama sen 25 yaşında hazır hissedersin bu tamamen hayata bakış ve yaşam tarzı ile ilgili...![]()
Sanırım çok farklı düşünceler göreceğiz bu konudaBence 30 - 35 arası
Nedenini yazmamışsınız.Bence 30 - 35 arası
Maşallah Allah daim etsin... Bende eşimle 3 yıldır birlikteyim 4. Yıla gireceğiz 9 aydır da evliyim 20 yaşımın sonundayım ve hamileyim kimsenin fikrini umursamıyorum çünkü kendimi buna hazır hissediyorum bebeğin 1 tane annesi olacak o da benim herşeyiyle ben ilgileneceğim çevrem ve çok konuşanlar değilBen 26 yaşındayım ama çok geç kaldığımı düşünüyorum 5 yıldır evliyim Kasım ayında 6. Yıla gireceğiz eşimde hep erken dediği için bekledim. Bu sene artık istiyorum. Allah izin verirse.
Şu şekilde düşünüyorum , Üniversiteyi bitirme takriben 23 yaşları bulur , iyi kötü bir işe girip kariyer başlangıcı yapma , Evlenme yeni hayata alışma,düzen kurma süresi düşününce o yaşlara ulaşiliyor ,Nedenini yazmamışsınız.
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah canım benim.Maşallah Allah daim etsin... Bende eşimle 3 yıldır birlikteyim 4. Yıla gireceğiz 9 aydır da evliyim 20 yaşımın sonundayım ve hamileyim kimsenin fikrini umursamıyorum çünkü kendimi buna hazır hissediyorum bebeğin 1 tane annesi olacak o da benim herşeyiyle ben ilgileneceğim çevrem ve çok konuşanlar değilhep anaç bir insandım zaten üniversitem de bitiyor bu yıl ayrıca çalışıyorum da eee daha neyi bekleyeyim ki ben hayatı ve gayelerini erken yaşayanlardanım herkesin şansı farklıdır...
![]()
Öyle bir sınırlama yapılmamalı bence insan kendisini hazır hissettiği zaman olur bu..ben ilk dogumumu 24 yaşında yapmıştım 10 sene geçti aradan ve şuan ikinciyi istiyorum eşimde istiyor hayirlisiSlm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah.Bir yaşı yok bence, sadece çok yeni evliliklerde bana sağlıksız geliyor. 26 yaşındayım, bebişim bekliyorum![]()
En kısa zamanda olur inşallahÖyle bir sınırlama yapılmamalı bence insan kendisini hazır hissettiği zaman olur bu..ben ilk dogumumu 24 yaşında yapmıştım 10 sene geçti aradan ve şuan ikinciyi istiyorum eşimde istiyor hayirlisi
İnşallahTüm olumsuzuklarını düşündügünde hala cok istiyorsan hazırsın demektir yaşın bir önemi yok. İlk cocugumu 25 yasında kucagıma aldım şimdide Rabbim nasip etisn inşallah 30 da alacagım
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallah.Ben ilk çocuğumu 25 yaşında doğurmuştum. 2. 29 yaşında. şimdi Allah nasip ederse 3. Çocuğum doğacak ben 31 yaşındayım. Bence bünyeye de bağlı. Diğer iki hamileliklerimde 20 şer kilo aldım. Gayet iyiydim. Bunda 5 kilo almışım toplamda. 10 gün sonra doğum olacak inşallah. Hem gebelik şekerim çıktı. Hemde habire hastalanıyorum. Bünyem kaldırmıyor. Belki araları az olduğu içindir. Vücut tam toparlanmadan tekrar hamile kaldığım için.
Amin sağolun Allah razı olsun.Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallah.![]()