Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
evlenmeden önce bu kadar isteksiz değildim hatta istiyodum.
Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??

Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.

Eşinizin söylediği sözü Nasıl değerlendirdiniz anlamadım, ama çok kötü bir söz değil bence.

Bir yıllık evlilikte çocuk istememekte haklısınız bence, eşiniz biraz daha sabretmeli.

Telefonu kapatmak, eve gelmemek vs. Çok da olgun tepkiler değil, bu konuyu sakince konuşacak seviyeye gelmeden çocuk işini zaten düşünmeyin.

Sizin anne olmak istememe hakkınız ne kadar doğal ise onunda baba olmak istemesi o kadar doğal .

Evlilik öncesi konuşulacak en önemli konulardan biri bence .

Ha evlilik sonrası fikir değişikliğinde de dileyen için boşanılacak kadar önemli .

Oturup konuşun kavga edeceğinize ; çocuk sizin için bir kabus ise ve asla düşünmüyorsanız ... adam da ona göre versin kararını .

Yok henüz erken diyorsanız ; ki erken olabilir. Baskıyı bıraksın .

Evlenmeden önce çocuk istemediğinizi biliyor muydu?
Çok olmasasa istiyodum evlendikten sonra istememeye başladım

Hanımefendi sert konuştuysanız eşiniz de o yüzden sert konuşmuştur.Çocuk gerçekten ayakbağı mı sizce.Bence çok minnoş çok kıymetli bir armağan.Allah ın hediyesi
Yok bence o sözü söylemesi için bi sabrp yoktu ben sadece onunsıkıştıranlara kızdım
Eşinizin söylediği sözü Nasıl değerlendirdiniz anlamadım, ama çok kötü bir söz değil bence.

Bir yıllık evlilikte çocuk istememekte haklısınız bence, eşiniz biraz daha sabretmeli.

Telefonu kapatmak, eve gelmemek vs. Çok da olgun tepkiler değil, bu konuyu sakince konuşacak seviyeye gelmeden çocuk işini zaten düşünmeyin.
Asam resmen taşıyıcı anneyi kastetti

Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??

Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.

Hazır olmadığınız bir şey için hem de kendi istediği için değil de başkaları soruyor diye baskı yapması hiç hoş değil. Zaten daha 1 yıllık evliymişsiniz. Evliliğin tadını çıkarmak, çocuk olmadan rahat rahat gezip dolaşmak, kariyerinizde yükselmek isteyebilirsiniz.

Yalnız o dediği cümleden ben hiç öyle bir anlam çıkarmadım. Onun dediği bende laboratuar ortamında yetiştirmek falan gibi bir şey çağrıştırdı. Veya keşke saksıda olan bir şey olsa der gibi. Tepkiniz abartılı olmuş.

Hazır olmadığınız bir şey için hem de kendi istediği için değil de başkaları soruyor diye baskı yapması hiç hoş değil. Zaten daha 1 yıllık evliymişsiniz. Evliliğin tadını çıkarmak, çocuk olmadan rahat rahat gezip dolaşmak, kariyerinizde yükselmek isteyebilirsiniz.

Yalnız o dediği cümleden ben hiç öyle bir anlam çıkarmadım. Onun dediği bende laboratuar ortamında yetiştirmek falan gibi bir şey çağrıştırdı. Veya keşke saksıda olan bir şey olsa der gibi. Tepkiniz çok abartılı olmuş.
Evet işte gezip tozmak varken..
O kadar uymaca akıllı biri ki yaşı geçiyomuş..
Yok yok taşıyıcı anneyi kastetti sonra ben şok olunca kıvırdı bi ortamdan bahsetti

O lafta bisey yokki. Gidip baska kadinla çatır çatır sevisip cocuk yapicam dememis. Fazla fazla abartmışsınız.

Bu agresifliginiz yüzünden cocuk yapmayın zaten.

"keşke bi teknoloji olsa da…" diye başladıysa taşıyıcı anneyi kastetmemiştir bence. adam laboratuvar ortamı gibi olmayan bir teknolojiyi hayal etmiş. taşıyıcı anne zaten yıllaaardır var olan bir şey.

hem taşıyıcı anneyi kastettiğini düşünsek bile çok kötü bir laf değil ki. taşıyıcı anneyle sevişerek yapılmıyor o çocuk sonuçta.

Eşiniz, çoçuk seviyor siz sevmiyor olabilirsiniz.

Üstelik bir yıllık evlisiniz,ben de erken bulurum aynı durumda olsam.

Ama çoçuk için hazır olmak diye birşey yok inan.Yani hiç bir zaman hazır olmuyorsunuz.Evliliğini biraz daha oturt ,sonra düşün tabiki..

Bak evde hayvan besliyoruz biz.Ona bir şey olsa canım acıyor benim..Üstelik kanımdan canımdan değil.
Bir de bebeğini düşün,senin canından kanından bir parça.

Bir de her şeyi geç;sana bir kere 'sarılıp ''Annemm sen çok güzelsin'' dese elleriyle yüzünü tutup bu düşüncelerin esamesi kalmaz inan..

Seni anlıyorum ama eşine sert çıkma bu kadar.O da bir şekilde tepkisini gösteriyor..
Ciddiye alma,öfkesine ver geç dediği lafı.

Bazen ağzımızdan çıkan cümle esas düşündüğümüz değildir,sadece karşımızdakinin biraz daha canını yakmak içindir.

"keşke bi teknoloji olsa da…" diye başladıysa taşıyıcı anneyi kastetmemiştir bence. adam laboratuvar ortamı gibi olmayan bir teknolojiyi hayal etmiş. taşıyıcı anne zaten yıllaaardır var olan bir şey.

hem taşıyıcı anneyi kastettiğini düşünsek bile çok kötü bir laf değil ki. taşıyıcı anneyle sevişerek yapılmıyor o çocuk sonuçta.
Olsun bu laf çok ağır telafi etti etti etmedi bilmiyorum ne olur

Taşıyıcı anneyle başka kadından çocuk yapmak aynı şey bence

Elif hanım üstelik akademisyensiniz... su görüş açınız cok mu sağlıklı sizce?

Taşıyıcı annede ten tene değmiyor. Esinizin sözü tamamen "sen istemiyorsun ok, bari bi teknoliji olsaydi da ben baba olabilseydim". Siz istemeden o da baba olamıyor çünkü bu kosullarda..

Back
X