Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 yıllık evliyim 1 oğlum var ve çok yaramaz çoğu zaman vakit ayıramıyoruz eşim ona kızınca ben eşime çok kızıyorum
ve sonra o bana kızıyor ve biz küsüyoruz bu durumda ne yapmak gerekli bilemiyorum sanki oğluma sadece ben kızabilirim
4 yıllık evliyim 1 oğlum var ve çok yaramaz çoğu zaman vakit ayıramıyoruz eşim ona kızınca ben eşime çok kızıyorum
ve sonra o bana kızıyor ve biz küsüyoruz bu durumda ne yapmak gerekli bilemiyorum sanki oğluma sadece ben kızabilirim
orta yolu bulmazsanız çocuğunuzun psıkolojısıde bozulur ve laf dinlemez ...bence esınızle orta yolu bulun kızıyorsanızda beraber kızın bırınız sahıplenmeyın bu cok yanlış...
canım buna ne denir bilmiyorum bu sayfada benim konum var evlilikte aşkı bitirmeyin die okuyabilirsin ama sizin adınıza çok üzüldüm öncelikle çocuğunuzun bi sağlık problemi yok dimi hiperaktiflik gibi bunu bi araştırın yada dışarıya azmı çıkarıyosunuz yani arkadaşları varmı bi parka gidip hergün doyasıya eğleniyomu bunları bi deneseniz bazı çocuklar evde sıkılınca enerjilerini atamayıp böyle haylazlığa sebeb olabilir eğer bu durumlar yoksa eşine bunu kabullenmesi gerektiini ikinizinde çocuğu olduğunu ve bu yaramazlığın çocuğun farkında olmadan yaptığını zaman geçtikce düzeleceğini anlatın yani kalakaldım öylece çocuktur bu yeri gelir hiiiiç durmaz bunları düşünüp öyle bulsaydı keşke