ÇOCUK

Saatli olamiyor bizde. Cunku uyku duzeni cok karisik ayni saatte uyuyup uyanan bir çocuk degil. Birde gaz problemi hâla devam ettigi icin yedikleride belli seyler. Kabız ve gaz yapici seyler yasak.
Birde bazen gece uyumadiysa sabah erken saatte devam sutu veriyorum. O zaman oglene dogru kahvalti yapmis oluyor 11 12 gibi. Diger öğünlerde aksıyor bu defa.. genel olarak 3 saatte bir yeme durumuna gore birseyler teklif ediyorum.
Mesela bu sabah sahurdan sonra uyandi durmadi 6 30 gibi süt verdim 11.30 da kalktik. 12 gibi meyve püresi+ 1 yumurta+1 ucgen peynir+ meyvesuyu yedi. Sonra 2ye dogru pazarda 5 6 cubuk kraker yedi. Eve gelincede süt diliminden cok az yedi simdi uyudu. Uyaninca corba teklif ederim biraz zaman gecince yani 6 gibi muhtemelen. Sık birsey yerse bu defa corba gibi seyleri yemeyi reddediyor. İyice acikmis olmasi lazim. Birde eskiden çorbasına ekmek dogramazdim kabizlik sebebiyle ama artik asiri hareketli kg almiyor zaten ekmek doğramayada basladim
Bebeginizde gida alerjisi mi var ?

Alerji yok kabızlık tedavisi goruyoruz. Baklagil falan veremiyorum. Makarna pilav kisitli, ekmek kisitli
Benim kizimda alerji vardi o yuzden gaz ve kabız cok uzun sürmüştü hamdolsun 20 aylik ve bittiler. Allah yardımcıniz olsun. Kabız neden olmus ki Allah Allah cok zor surec 🤲😪

Benim kizimda alerji vardi o yuzden gaz ve kabız cok uzun sürmüştü hamdolsun 20 aylik ve bittiler. Allah yardımcıniz olsun. Kabız neden olmus ki Allah Allah cok zor surec 🤲😪
Alerjisi var ama besin gorunmuyor. Ev akari ve latex e varmiş. Sebebini soylemiyor dr tuvalet egimine basladiktan sonra duzelir dedi. Ama kizim sulu seyler yemiyor. Mesela salata, domates. Meyve suyu icmeye bile yeni basladi. Ek gida serüvenimiz cok kotu bizim. 1 yasina kadar ek gida reddetti

Back
X